Güzel cihaz donanım özelliklerini beğendim. İşte Xiaomi'den beklenen performans bu. Donanımlardan çok kısma artık sürekli yeni bir şeyler kat ki millet Xiaomi'yi kötü bulmasın. Yeni cihaz çıkarıyorsun fakat sanki şirket iflas etmiş gibi donanımlardan kısıyorsun alakasız işlemci RAM filan koyuyorsun. Senin aslında yeni çıkaracağın cihazlarda daha iyi işlemci filan eklemen lazım. Xiaomi fanboy olarak bu cihazı beğendim.

Fiyat pahalı ya, Samsung gibi biraz daha düşük bir fiyatlandırma iyi giderdi. Bu firmalar nasıl fiyatlandırma yapacağını bilmiyor, karşında Samsung gibi bir firma böyle fiyatlandırma yaparken sen telefon sa-ta-maz-sın.
Hocam ülkemiz de olan ekonomi kriz doların artmasını da unutmamak lazım. Ha bir de vergileri de unutmuşuz. Fakat fiyat gerçekten de abartı.
S24 Plus dururken bunu almak için bir neden söyleyin bana. Yurt dışı ise işler değişir ama yurt içi hakkında konuşuyoruz. Sadece HyperOS adıyla sunulan çakma MIUI 15 bozuntusu bile almamak için yeterli bir neden.
Hocam biraz fazla yerden yere vuruyorsunuz ama haklısınız Xiaomi dört dörtlük değil. Bence üstüne biraz daha para koyup Samsung S23 Ultra alınabilir mi? Böyle mantıklı olmaz mı?
Lens T serisi ile aynı duruyor. Bir sorunu var mı acaba?
Buğulanma sorunu var. Örnek olarak resimleri ekledim hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_20231014_102812.webp
    IMG_20231014_102812.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2023-10-14-09-58-48-376_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-10-14-09-58-48-376_com.miui.gallery.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme: