Telefonu alan birisi arayuzde defalarca reklam gordugunu soyledi. 13 Ultra kullanicisindan da benzer soylemleri duydum. Global roma gecse cozuluyor ancak bootloader acilmiyor cihazda. 1,4K dolarlik cihaza reklam konumlandirmalari cok trajikomik. Xiaomi'nin gelir kaynagi elde etme cabasini gecersek, kamera performansi muazzam, ozellikle telephoto sensoru cok iyi olmus, S24 Ultra'nin bile onunde ancak overall kamera performansinda S24 Ultra daha ustun. Neyse, fena cihaz degil, hayvani kamera performansindan dolayi 15 Pro yerine tercih edilir ancak S24 Ultra varken suratina bakilmaz.

Fiyatlandirma iyi degil.

Telefonu alan birisi arayuzde defalarca reklam gordugunu soyledi. 13 Ultra kullanicisindan da benzer soylemleri duydum. Global roma gecse cozuluyor ancak bootloader acilmiyor cihazda. 1,4K dolarlik cihaza reklam konumlandirmalari cok trajikomik. Xiaomi'nin gelir kaynagi elde etme cabasini gecersek, kamera performansi muazzam, ozellikle telephoto sensoru cok iyi olmus, S24 Ultra'nin bile onunde ancak overall kamera performansinda S24 Ultra daha ustun. Neyse, fena cihaz degil, hayvani kamera performansindan dolayi 15 Pro yerine tercih edilir ancak S24 Ultra varken suratina bakilmaz.

Fiyatlandirma iyi degil.
Ayarlardan kapatılıyor vs. deniyordu. Kapanmıyor mu reklamlar?

Xiaomi orta ve düşük segmentte tercih edilecek bir marka. Yüksek seviyede Xiaomi alanın aklını sorgularım.

Ayarlardan kapatılıyor vs. deniyordu. Kapanmıyor mu reklamlar?
14 Ultra modelinde DNS olmadigi icin kapatilmiyor su an. Bootloader de acilmiyor, tuhaf. Kamerayi becermeye basladilar ancak arayuz hala cok kotu. Gozumde sadece oyunculara hitap eden bir arayuz, input lag konusunda cok iyiler ancak gerek bu reklam, gerek saman tadi veren tasarim kiti, gerek sosyal medya entegrasyonlari konusunda OneUI, PixelUI gibi arayuzlerden cok geri. Su an her yeni kucuk guncellemede yeni animasyonlar geliyor ve mevcut animasyonlar ciddi iyilesiyor, bakalim. Xiaomi'nin radikal degisiklikler yapmasi lazim.

This is where they reinvent themselves... It's got their next-gen HyperOS operating system...
Telefonum çok daha düşük segmentte olduğundan mıdır bilmem ama Redmi Note 12 Pro'da MIUI 14'ten HyperOS'e geçtiğimde pek bi' reinvention hissedemedim. Bu reinvention'a HyperOS pek dahil değil gözümde. Tek heyecanlandıran kısım, telefona yeni bir büyük yazılım güncellemesi geldiğini görmem olmuştu. Çok da bir fark gözlemleyemedim.

Xiaomi'nin yazılım tarafını hiç beğenemedim. Bir sonraki telefonum bu markadan olmayacak gibi duruyor. "Resmî" uygulamalarda reklam görmek ne demek ya? Şaka gibi. Reklamları geçtim, arayüzdeki kasmalar da üzüyor.

Ayrıca 75 bin TL'ye telefon alacak olsam kesinlikle öyle bir kamerayı tercih etmezdim. Gündelik kullanım için hiç uygun görünmüyor, tasarımı da hiç hoşuma gitmedi. 3:12'de telefonu ortadan tutunca dengesizlikten düşüyor. : D