Huawei Mate 50 Pro kopyası gibi olmuş arka tasarım. Çinliler hiç özgün değil.Kamera tasarımı olarak Çinliler bitik zaten, alışık bir durum. 75K fiyat bence normal, ha ne olurdu belki 65K-70K olabilirdi. Yazılım olarak HyperOS toplama arayüz diyebiliriz, adamlar bilgisayar toplar gibi arayüz toplamışlar. Kilit ekranı, widgetlar, kontrol paneli iOS'dan geçirme. Çalıntı olmasını geçtim, reklam olması aşırı saçma. Xiaomi bu olaydan harika para falan kaldırmıyordur diye düşünüyorum, bari üst segmente koymasın.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Reklam ve UI rezillikleri bitmediği sürece 75 bin verip Xiaomi alınmaz.
Özgün olmasa da bari biraz kibar, zarif bir tasarim olsaydı. Görünüş olarak cidden kötü gözüküyor.Huawei Mate 50 Pro kopyası gibi olmuş arka tasarım. Çinliler hiç özgün değil.
Cidden 75K verip arayüzde karşıma reklam çıksaydı telefonu kırardım.Reklam ve UI rezillikleri bitmediği sürece 75 bin verip Xiaomi alınmaz.
- Makaleler
- 4
Z Flip 5’i esas alırsam pil ömrü iyi denilebilecek seviyede. Elbette bir Xiaomi 14 değil ama pil ömrünü o kadar da kısa bulmadım açıkçası.
dewberry
Üstün
D850 vs. var
S24 Ultra alırım daha iyi. Galiba kamera farkı var sadece.
One UI varken Mi'ye geçeceğimi düşünmüyorum.
- Makaleler
- 4
Şaka maka One UI güzel ya. Hatta iPhone 12’deki verileri Samsung Z Flip 5’e bile aktarabilirim. One UI epey hoşuma gitti.
dewberry
Üstün
Kütük gibi telefon değil miÖzgün olmasa da bari biraz kibar, zarif bir tasarim olsaydı. Görünüş olarak cidden kötü gözüküyor.
Yeni konular
-
-
-
ChatGPT, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UCL maçlarının sonucunu tahmin etti
- Captain Skriniar
-
-
-
Manavgat coğrafi ve görünüm olarak GTA San Andreas haritasına benziyor mu?
- Swordsman Ercan Yılın
-