- Makaleler
- 4
Valla da öyle. Yine Xiaomi 14 mesela. Elime sığmıyordu.
Valla da öyle. Yine Xiaomi 14 mesela. Elime sığmıyordu.
75k fiyat olarak değil. 14 Ultra kadar çekebilen bir kamera kaç lira, bunu merak ettim sadece.
Babamda annemde 13 pro var reklam da reklam reklam da reklamTelefonu alan birisi arayuzde defalarca reklam gordugunu soyledi. 13 Ultra kullanicisindan da benzer soylemleri duydum. Global roma gecse cozuluyor ancak bootloader acilmiyor cihazda. 1,4K dolarlik cihaza reklam konumlandirmalari cok trajikomik. Xiaomi'nin gelir kaynagi elde etme cabasini gecersek, kamera performansi muazzam, ozellikle telephoto sensoru cok iyi olmus, S24 Ultra'nin bile onunde ancak overall kamera performansinda S24 Ultra daha ustun. Neyse, fena cihaz degil, hayvani kamera performansindan dolayi 15 Pro yerine tercih edilir ancak S24 Ultra varken suratina bakilmaz.
Fiyatlandirma iyi degil.
Haaa, o zaman benim emektar D80 bile daha iyi çekiyor. Tabii video çekeniyor orası ayrı.75k fiyat olarak değil. 14 Ultra kadar çekebilen bir kamera kaç lira, bunu merak ettim sadece.
Lens falan da alsak, 20 bine 2'ye katlar mıyız bu telefonların kamera kalitesini.Haaa, o zaman benim emektar D80 bile daha iyi çekiyor. Tabii video çekeniyor orası ayrı.
D80'i 3-9K civarında sarı sitede bulabiliyorsunuz. Video isterseniz D90'ı 4-10K arasında yine bulabiliyorsunuz. Ancak GoPro 12 Black video konusunda D90'dan daha iyi olacaktır.
Zaten orijinal Nikon 18-135 lens ile 2-3 katı performans veriyor. Örneğin daha önceden çektiğim bir fotografı atayım;Lens falan da alsak, 20 bine 2'ye katlar mıyız bu telefonların kamera kalitesini.