Xiaomi 14 Ultra icin bazilari zamanla bataryanin az gittiginden bahsetmis. Amiral gemisi Xiaomi telefon kullananlar bilgilendirirse guzel olur. Ona gore almayi dusunuyorum. Su an elimdeki S23 gunu zor cikariyor.

Xiaomi telefonların Çin sürümü yazılımı daha iyi diye biliyorum global sürümü ise yazılımı vasat bu yüzden pili iyi gitceğini sanmam.

Xiaomi 14 Ultra icin bazilari zamanla bataryanin az gittiginden bahsetmis. Amiral gemisi Xiaomi telefon kullananlar bilgilendirirse guzel olur. Ona gore almayi dusunuyorum. Su an elimdeki S23 gunu zor cikariyor.
Bootloader kilidini açabilirseniz xiaomi eu gibi romlar ile 2-1.5 gune ulaşabilirsiniz.
S23 ile aynı değil tabii ki yazılımı.
Not:Fiyati nasıl şişmiş böyle cihaz önerisi yapma hakkında fikrim olmadığından @Violett .

Son düzenleme:
Gördüğüm kadarıyla düz S23'le yakın pil performansı, S23+ bile ondan iyi. Benzer fiyatta S25+'a yönelmeni öneririm.

60 Hz de S23 günü çok rahat çıkartır muhtemelen.
Xiaomi 14u ise ufak araştırmayla 120 Hz de 6 7 saati çıkardığını söylüyorlar, eh işte. Ben daha iyisini beklerdim. 14u yerine S25+ magic 7 Pro vs alırdım.