Makaleler
5
Merhaba, bu iki cihazdan birini alacağım. 14T Pro ikinci el 16 bine buldum yaşadığım şehirde. Diğer cihazı sıfır alacağım büyük ihtimal o fiyatları da göz önünde bulundurursanız hangisi alınır sizce?

Merhaba, bu iki cihazdan birini alacağım. 14t Pro ikinci el 16 bine buldum yaşadığım şehirde. Diğer cihazı sıfır alacağım büyük ihtimal o fiyatları da göz önünde bulundurursanız hangisi alınır sizce?

Xiaomi 14 daha tatlı bir cihaz özellik olarak çok farkları yok, ben 14'ü alırdım.

4-5 bin için değer. Xiaomi 14 daha üst sınıf bir cihaz, zaten en tepede o var. En basitinden kamera olarak bile belirgin fark var.

Ayrıca 0 diyorsunuz, zaten değer.

Xiaomi 14 direkt olarak amiral gemisi cihaz. Diğeri de öyle ama isimlendirme sebebiyle değil. Ön kamera ve telefoto sensörü 14'ün daha iyi olması lazım. Tek pil ve şarj hızı sebebiyle gol yiyor.

4-5 bin için değer. Xiaomi 14 daha üst sınıf bir cihaz, zaten en tepede o var. En basitinden kamera olarak bile belirgin fark var.

Ayrıca 0 diyorsunuz, zaten değer.
Tahmini söyledim fiyatını. Kamera dışında bir farkı var mı? Bataryası daha kötü 14T Pro'dan.

Xiaomi 14 direkt olarak amiral gemisi cihaz. Diğeri de öyle ama isimlendirme sebebiyle değil. Ön kamera ve telefoto sensörü 14'ün daha iyi olması lazım. Tek pil ve şarj hızı sebebiyle gol yiyor.
Kamera ile işim yok hocam. Aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Aşırı profesyonel bir kamera istemiyorum 14T Pro'nun özellikleri bana gayet yeterli geliyor. Snapdragon işlemci için vs. tercih edilir mi?

Kamera ile işim yok hocam. Aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Aşırı profesyonel bir kamera istemiyorum 14T Pro'nun özellikleri bana gayet yeterli geliyor. Snapdragon işlemci için vs. tercih edilir mi?

MTK elbette kötü değil ama çıkılabiliyorsa neden olmasın? Ayrıca 8G3 pil için daha verimli 9300+ modeline göre. Çünkü 9300+ performans çekirdekleri olarak daha geniş olduğundan pil onun neredeyse aynı gidiyordur. Emu işi için snapdragon 5 kat daha iyi.

MTK elbette kötü değil ama çıkılabiliyorsa neden olmasın? Ayrıca 8G3 pil için daha verimli 9300+ modeline göre. Çünkü 9300+ performans çekirdekleri olarak daha geniş olduğundan pil onun neredeyse aynı gidiyordur. Emu işi için snapdragon 5 kat daha iyi.
Peki hocam yurtdışı sıfır kapalı kutu almak istersem kaç TL tutar? Mi 14T Pro sıfırı kaç TL? İkinci elini 15-16 civarına alabiliyorum.

Peki hocam yurt dışı sıfır kapalı kutu almak istersem kaç TL tutar? Mi 14T Pro sıfırı kaç TL? İkinci elini 15-16 civarına alabiliyorum.

Kendi cihazımı aldığım arkadaşa sordum şu an stok olmadığını ama global fiyatın 580 dolar olduğunu söyledi. Çin cihazı olursa bundan bir tık daha ucuza gelir bence ama araştırmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör: