X xlturkuaz Üyecik Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 14 Ağustos 2025 #1 Cihaz Xiaomi 14T Pro Xiaomi 14T Pro kullanıyorum ve uygulamanın, kullanmadığım zaman pil tasarrufu için bu 4 seçenekten hangisini kullanmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025
Xiaomi 14T Pro kullanıyorum ve uygulamanın, kullanmadığım zaman pil tasarrufu için bu 4 seçenekten hangisini kullanmam lazım?
H hamo04 Çalışkan Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Beğeniler 0 14 Ağustos 2025 #2 Konudan bağımsız, cihazdan memnun musunuz? Malum yolla kayıtlı cihaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025
KS KS X xlturkuaz Üyecik Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 14 Ağustos 2025 #3 hamo04 dedi: Konudan bağımsız, cihazdan memnun musunuz? Malum yolla kayıtlı cihaz mı? Genişletmek için tıkla... İlk başta ekran süresinden çok memnundum, cihazı güncelleye güncelleye batarya hızlı bitmeye başladı. Şu an tek derdim şarjın hızlı bitmesi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025
hamo04 dedi: Konudan bağımsız, cihazdan memnun musunuz? Malum yolla kayıtlı cihaz mı? Genişletmek için tıkla... İlk başta ekran süresinden çok memnundum, cihazı güncelleye güncelleye batarya hızlı bitmeye başladı. Şu an tek derdim şarjın hızlı bitmesi.
H hamo04 Çalışkan Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Beğeniler 0 14 Ağustos 2025 #4 xlturkuaz dedi: İlk başta ekran süresinden çok memnundum, cihazı güncelleye güncelleye batarya hızlı bitmeye başladı. Şu an tek derdim şarjın hızlı bitmesi. Genişletmek için tıkla... Kamera olarak memnun musunuz? Ürün yurt dışı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025
xlturkuaz dedi: İlk başta ekran süresinden çok memnundum, cihazı güncelleye güncelleye batarya hızlı bitmeye başladı. Şu an tek derdim şarjın hızlı bitmesi. Genişletmek için tıkla... Kamera olarak memnun musunuz? Ürün yurt dışı mı?
KS KS X xlturkuaz Üyecik Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 14 Ağustos 2025 #5 hamo04 dedi: Kamera olarak memnun musunuz? Ürün yurt dışı mı? Genişletmek için tıkla... Yurt içi, kamerasından gayet memnunum zaten çok nadir fotoğraf çekerim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025
hamo04 dedi: Kamera olarak memnun musunuz? Ürün yurt dışı mı? Genişletmek için tıkla... Yurt içi, kamerasından gayet memnunum zaten çok nadir fotoğraf çekerim.