Detaylar
Kim cevapladı?Custom ROM Konu 'Mi 9T Pro crDroid A13 pil performansı'
A13 crDroid ve Magisk v29.0 yüklü Mi 9T Pro cihazımda almış olduğum performans:
YouTube hariç, X ve WhatsApp %75 parlaklıktaydı. YouTube’da ise parlaklık %55 civarındaydı ve gece ışığı (sarı ton olan) açıktı.
Batarya orijinal değil, ancak Deji gibi de değil. Muhtemelen "çakma Mi logolu", 6-7 ay sonra şişen türden bataryalardan. Çünkü servis bataryası diye bu şekilde alan çok kişi var.
Ben Deji’ye güvendiğim için ikinci kez Deji’den sıfır batarya aldım. Onu da değiştirince (kendim değiştireceğim), Deji performansını da paylaşırım.
Şu anki üzerinde olan, orijinal olmayan ve hafif...
YouTube hariç, X ve WhatsApp %75 parlaklıktaydı. YouTube’da ise parlaklık %55 civarındaydı ve gece ışığı (sarı ton olan) açıktı.
Batarya orijinal değil, ancak Deji gibi de değil. Muhtemelen "çakma Mi logolu", 6-7 ay sonra şişen türden bataryalardan. Çünkü servis bataryası diye bu şekilde alan çok kişi var.
Ben Deji’ye güvendiğim için ikinci kez Deji’den sıfır batarya aldım. Onu da değiştirince (kendim değiştireceğim), Deji performansını da paylaşırım.
Custom rom öneririm. Emin olun saçınız beyazlar dan kurtulacak. Orijinal yazılım berbat.
Sxinar
Üstün
Custom rom atamam direnç yok.Custom ROM Konu 'Mi 9T Pro crDroid A13 pil performansı'
A13 crDroid ve Magisk v29.0 yüklü Mi 9T Pro cihazımda almış olduğum performans:
Custom rom öneririm. Emin olun saçınız beyazlar dan kurtulacak. Orijinal yazılım berbat.
Anladım. O zaman bir şey diyemeyeceğim
Son düzenleyen: Moderatör:
Sxinar
Üstün
Hocam bu attığım görüntüde oyle gözükmüyor da neredeyse her zaman %18 olunca şarja takarim ve telefona gerçekten cok az bakarim bugün sabah 8 akşam 6 okul vardı zaten açıldı ama işlem yoktu pil cok tüketmiş yine.Batarya kullanımınla beklentin örtüşmüyor. Cihazı sık sık şarj etmemelisin. Bataryayı bu kadar hor kullanırsan, zırt pırt şarja tak-çıkar yaparsan pilin hızlı tükenmesi kaçınılmaz.
Doğru mu bilmiyorum ama telefonu alalı zaten Çok oldu.Hocam bu attığım görüntüde oyle gözükmüyor da neredeyse her zaman %18 olunca şarja takarim ve telefona gerçekten cok az bakarim bugün sabah 8 akşam 6 okul vardı zaten açıldı ama işlem yoktu pil cok tüketmiş yine.
500 döngüye varmisim degisim vakti gelmis galiba.
Bootloader kilidin açıksa server kayıt yap ucuza gelir.
Sxinar
Üstün
Kilit açık imei de var cihazda da pil cok sorun cikariyor magisk den şüphelenmeye başladım.Bootloader kilidin açıksa server kayıt yap ucuza gelir.
Kilit açık IMEI de var cihazda da pil cok sorun cikariyor Magisk'den şüphelenmeye başladım.
Magisk pil tüketiyor. Geçebilirsen ksu geç. Kilidin açıksa nvdata NVRAM çek. Sıkıntı olmasın.