Xiaomi 14T vs Samsung A57

Bütçe
30.000 TL

ErenKalkan

Uzman
Xiaomi 14T 512 GB alacağım 20.000 TL'ye ya da Samsung A57'ye yöneleceğim. Sizin önerileriniz var mı? 30.000 TL'ye kadar çıkabilirim ama o da zor; yani kamera benim için daha önemli, oyun çok az oynarım.

Xiaomi 14T serisi artık eski sayılabilecek bir seri. Neden, çünkü Çinliler her yeni seri tanıtımında eski seriyi çok kolay gözden çıkarıp direkt "çöp" muamelesi gösterirler.

Ek olarak Xiaomi, arayüz tarafında da başarılı bir marka değil. RAM yönetimi rezalet, arayüzde reklam görmeniz de olası.

Bundan mütevellit Samsung A57 daha mantıklı ve yerinde bir seçim olur.

Arayüz olarak Samsung daha güzel geliyor bana, o şaomile hiç alışamadım, adını bile doğru yazamıyorum.

Xiaomi 14T alın derim ben.
Kamera konusunda ana sensörü Galaxy A57 ile aynı. Ayrıca telefoto sensörü var.

Kamera paketi daha iyi bence. Genel donanımı ise çok daha iyi zaten..

Ek olarak Xiaomi, arayüz tarafında da başarılı bir marka değil. RAM yönetimi rezalet, arayüzde reklam görmeniz de olası.

Bundan mütevellit Samsung A57 daha mantıklı ve yerinde bir seçim olur.
One UI'de veri işliyor, telemetri topluyor. Ayrıca RAM yönetimi konusunda uçan bir arayüz değil.

Xiaomi bu seride reklam gösterme politikası uygulamıyor diye biliyorum ayrıca.

Şu an çok kararsızım, A57 daha cazip gelmeye başladı; 4 yıl garantili ama Xiaomi 14'ün garantisi olmayacak, gümrük malı.

Ben de Xiaomi Note 9 vardı, 5 yıl kullandık, sorunsuz gitti. 9S 4 yıl sorunsuz gitti, ben olsam Xiaomi alırdım, şu anki düşüncem olsaydı.
Telefonum S23U

Xiaomi 14T'yi kullandım önceden, iyi cihazdı. Xiaomi 14T tercihim olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…