15T Pro donanım olarak evet diğerlerine göre daha üstün. Ama iş bence yazılımda bitiyor. Xiaomi'ye yazılımsal olarak güvenemiyorum ya. iOS kalitesi bir başka.
Ya aslında şöyle, 60Hz olan iPhone'lar arayüzde gezerken 120Hz'i hiç aratmadı bana. Animasyonlarda çok tatlı bir motion blur var o yüzden hiç kötü hissettirmiyor. Ama tabii ki 120Hz'in kalitesi bir başka. Ama bana sorarsanız hantal HyperOS yerine iOS'u tercih ederim. Uzun ömürlülük açısından da öyle.
Eğer kamera falan ön planda olsaydı Xiaomi 15T Pro daha mantıklı bir tercih olurdu ama bence 16e tercih edilmeli hem işlemci hem de OS açısından.
Ya aslında şöyle, 60Hz olan iPhone'lar arayüzde gezerken 120Hz'i hiç aratmadı bana. Animasyonlarda çok tatlı bir motion blur var o yüzden hiç kötü hissettirmiyor. Ama tabii ki 120Hz'in kalitesi bir başka. Ama bana sorarsanız hantal HyperOS yerine iOS'u tercih ederim. Uzun ömürlülük açısından da öyle.
Eğer kamera falan ön planda olsaydı Xiaomi 15T Pro daha mantıklı bir tercih olurdu ama bence 16e tercih edilmeli hem işlemci hem de OS açısından.
Elimdeki Nothing Phone 1'de bile 120 Hz mevcut. Kaç yıllık telefon. Akıcılık olarak Apple 90 Hz'miş gibi hissettiriyor bana. 120 Hz hissiyatını yakalayamıyor. Ben bu konudaki hiçbir cihazı almazdım. Ya bütçe düşüp A57 alırdım ya da bütçe çıkıp S26'yı. Konu başlığındaki telefonlar bütçelerinin cihazları değiller. Xiaomi'nin kamerası, paneli ve bataryası güçlü olsa da stabilizasyon konusunda güven vermiyor.
Ya bütçe düşüp A57 alırdım ya da bütçe çıkıp S26'yı. Konu başlığındaki telefonlar bütçelerinin cihazları değiller. Xiaomi'nin kamerası, paneli ve bataryası güçlü olsa da stabilizasyon konusunda güven vermiyor.
Evet, android cihaz olarak Samsung en mantıklısı bence. Hem yazılımı pişman etmez hem de donanım olarak gayet güçlüler. S26 base'i çok beğeniyorum. A57'ye ısınamadım, a serisi Samsung'ları da beğenemiyorum nedense. Özellik olarak bayağı kısıtlılar.