Xiaomi 15T vs Samsung Galaxy S25 FE

Maxinham

Çalışkan
15T'nin ekranı ilgimi çekiyor.
S25 FE ise yazılımda iyi.

Siz olsaydınız hangisini alırdınız ve neden?

15T'nin işlemcisi olan Dimensity 8400'ün Exynos 2400'e göre farkı batarya verimliliği, o da çok az bir fark.

S25FE alırdım, ekranı çok küçük farklı.

Kesinlikle S25FE alırdım.

Eski bir Xiaomi Redmi Note 13 Pro kullanıcı ve yeni S24 FE kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki arayüz, yazılım çok önemli bir şey. Ayarlarda veya telefonun kendi uygulamasında reklam çıkması benim şu anda bile alışamadığım bir şey.

Ama yiğidi öldür hakkını yeme, 15T'de gerçekten harika gözüken bir telefon. Tasarım konusunda çok iyi gözüküyor diyebilirim.

Hocam Redmi'de reklam görmeniz normal. Bu durum Xiaomi cihazlarda yok.

Redmi ile Xiaomi bir tutulmaz. Xiaomi 14t Pro ile Redmi Note 14 Pro arasında dağlar kadar fark var.

Ucuz mal kullanıp kaliteli olanları kötülemeyin.

Ucuz mal kullanıp kaliteli olanları kötülemeyin.
Yahu garip garip konuşma, nerede cihazı kötülemişim? Şu milyar dolarlık firmaları ailenizi savunur gibi savunmayın.

Bu ne agresiflik arkadaş? Sevmediğim şeyleri belirtmişim, sana mı soracağım? Ayrıca RM Note 13 Pro'dan da gayet memnundum yani.

Gir göz ardı listeme.

Bu ne agresiflik arkadaş? Sevmediğim şeyleri belirtmişim, sana mı soracağım? Ayrıca rm Note 13 Pro'dan da gayet memnundum yani.

Hayır hocam aslında ben biraz yanlış aktardım denebilir, ayarlarda reklam çıkmasına alışamamışsınız evet ancak konuda Xiaomi 15t Pro'dan bahsediliyor siz böyle dediğiniz zaman Xiaomi'de böyle bir şey var mış gibi oluyor ancak Redmi'de olan bir şey.
Kalbini kırdıysam kusura bakma hocam, gerçekten sana art niyetle yazmadım bunu.

Gir göz ardı listeme.

Peki @27294 hocam, canın sağ olsun. Fıfty One zamanlarımda az sohbetimiz dönmedi, seni de severdim hocam ama sağlık olsun

Düz Xiaomi cihazlarda hiçbir koşulda, hiçbir ana cihaz uygulamasında reklam girmiyor mu gerçekten?

Normalde girmiyor ancak birkaç kişide istisnai olarak Xiaomi 15 Ultra modelinde "temizlik" öğesinde reklam girdiğini görmüştüm onun dışında hiç görmedim.

Malzeme kalitesi.

Onda Xiaomi 15t Pro'da ileride hocam, malzemesi gayet kaliteli. Hatta elde oturuş olarak 15t Pro daha kaliteli hissettiriyor.

Yahu garip garip konuşma, nerede cihazı kötülemişim? Şu milyar dolarlık firmaları ailenizi savunur gibi savunmayın.

Xiaomi'de çalışıyorum hocam savunuyorsam da sebebi var en azından diyelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…