Eski bir Xiaomi Redmi Note 13 Pro kullanıcı ve yeni S24 FE kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki arayüz, yazılım çok önemli bir şey. Ayarlarda veya telefonun kendi uygulamasında reklam çıkması benim şu anda bile alışamadığım bir şey.
Ama yiğidi öldür hakkını yeme, 15T'de gerçekten harika gözüken bir telefon. Tasarım konusunda çok iyi gözüküyor diyebilirim.
Eski bir Xiaomi Redmi Note 13 Pro kullanıcı ve yeni S24 FE kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki arayüz, yazılım çok önemli bir şey. Ayarlarda veya telefonun kendi uygulamasında reklam çıkması benim şu anda bile alışamadığım bir şey.
Ama yiğidi öldür hakkını yeme, 15T'de gerçekten harika gözüken bir telefon. Tasarım konusunda çok iyi gözüküyor diyebilirim.
Hayır hocam aslında ben biraz yanlış aktardım denebilir, ayarlarda reklam çıkmasına alışamamışsınız evet ancak konuda Xiaomi 15t Pro'dan bahsediliyor siz böyle dediğiniz zaman Xiaomi'de böyle bir şey var mış gibi oluyor ancak Redmi'de olan bir şey.
Kalbini kırdıysam kusura bakma hocam, gerçekten sana art niyetle yazmadım bunu.
Normalde girmiyor ancak birkaç kişide istisnai olarak Xiaomi 15 Ultra modelinde "temizlik" öğesinde reklam girdiğini görmüştüm onun dışında hiç görmedim.