Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Kameranın sağındaki kocaman boşlukta bir şey yoksa güzel durmaz bence bu tasarımda.
Aslında soğutma amaçlı metal bir blok olsa muazzam serin çaşılışır. Görüntüde tolere edilebilir bence.
iPhone 17 Pro Max'ten çok daha iyi tasarımı.
Kameranın sağındaki boşluğun gayesi nedir?Xiaomi 16
Eki Görüntüle 183299
Xiaomi 16 Pro Max
Eki Görüntüle 183298
Bir kişinin test ederken görüldüğü söylentiler arasında.
Eki Görüntüle 183300
Kaynak 1
Kaynak 2
Kaynak 3
Luna1057
Yetkin
Soğutma mantıklı olur bence de. Görüntüde çok da kötü durmuyor ama boş olunca bir düşündürttü beni.Aslında soğutma amaçlı metal bir blok olsa muazzam serin çaşılışır. Görüntüde tolere edilebilir bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle olmaz, tüm çerçeveyi kamera yapın.
Oraya herhangi bir sogutma konulmasi yer israfi olur. Kamera birimlerini cihaza baglayan yerlerde cesitli filmler gibi isi dagitimi katmanlari konuluyor zaten. Cogu cihazda vapor chamber da oluyor artik. Bunlar tum cihazdaki isiyi dagitacak kadar buyudu. Grafit tarzi levhalar da o kadar buyuk boyutlarda tercih edilemez, faydadan cok zarari olur.
Ne icin konulacak derseniz ben de kestiremiyorum ama muhtemelen sadece tasarim odakli.
Ne icin konulacak derseniz ben de kestiremiyorum ama muhtemelen sadece tasarim odakli.
Hanboydigital
Başarılı
O boşlukta soğutma olması mantıksız, ama olsa şaşırmam. Belki farklılığa gidip mini bir ekran koyarlar oraya.