MUHTAR

Çalışkan
Cihaz
Xiaomi 17 Pro
Xiaomi 17 Pro kullanıyorum, içinde 3.0.9.0.WPCMIXN isimli zannımca bir modlu ROM var. Otomatik güncelleme alamıyorum. Her güncelleme geldiğinde PC'den ROM yüklemekle uğraşmak istemiyorum, brick yer falan diye orijinal Çin ROM'u düşündüm. Çin ROM'u kullanan veya başka bir önerisi olan varsa fikirlerini beklerim. İngilizce olması telefonun benim için bir problem değil.

Xiaomi 17 Pro kullanıyorum, içinde 3.0.9.0.wpcmıxn isimli zannımca bir modlu ROM var. Otomatik güncelleme alamıyorum. Her güncelleme geldiğinde PC'den ROM yüklemekle uğraşmak istemiyorum, brick yer falan diye orijinal Çin ROM'u düşündüm. Çin ROM'u kullanan veya başka bir önerisi olan varsa fikirlerini beklerim. İngilizce olması telefonun benim için bir problem değil.

Custom ROM göremedim lakin Xiaomi EU ROM kullanabilirsin.

Custom ROM göremedim lakin Xiaomi EU ROM kullanabilirsin.

Hocam ben ROM önerisi yazmıştım başlığa otomatik düzeltme ile Custom ROM önerisi yazmış Çin ROM'u hakkında bilgi almak için sormuştum aslında dediğim gibi PC'den güncellemeyle uğraşmak istemiyorum yeni sürüm geldiğinde

Hocam ben ROM önerisi yazmıştım başlığa otomatik düzeltme ile Custom ROM önerisi yazmış Çin ROM'u hakkında bilgi almak için sormuştum aslında dediğim gibi PC'den güncellemeyle uğraşmak istemiyorum yeni sürüm geldiğinde
EU ROM kurun hocam. Fastboot moduna cihazı alıp PC üzerinden kurulum dosyası içindeki "update.bat" komut dosyasını açtığınız zaman direkt veri kaybı olmadan hızlıca güncelliyor ve gayet basit bir işlem bu.