İlk halinde ekran yok deniliyordu. Öyle olsaydı eleştirilirdi. Ama bu haliyle eleştirilmemeli bence. Evet Xiaomi öyleydi ama ekran getirilmesi farklılık olmuş. Şimdi Çin'de iPhone deli gibi satılıyor onlarda satmak için böyle tasarımlara gitmek zorunda kendi insanları alsın diye. Samsung içinde geçerli.
Evet. Ucube tasarımlar yapacaklarına böyle ilerlesinler daha başarılı olurlar.

Mi8-9-9T zamanlarında Mi-Room için beta testleri yapardım. MIUITürkiye forumunda bayağı konum - mesajım vardır. Az uğraşmadım modem dosyaları ile. Üniversite zamanı alternatif cihaz olarak epey işimi görmüştü. Severim Xiaomi'yi.

Tasarımı beğenemedim kaba duruyor ve arkadaki ekran bana kalırsa biraz işlevsiz gibi geldi gerek var mı orası tartışılır, umarım hafif ve kaba durmayan bir cihaz çıkar.

Evet. Ucube tasarımlar yapacaklarına böyle ilerlesinler daha başarılı olurlar.

MI8-9-9t zamanlarında mi-room için beta testleri yapardım. Mıuıtürkiye forumunda bayağı konum - mesajım vardır. Az uğraşmadım modem dosyaları ile. Üniversite zamanı alternatif cihaz olarak epey işimi görmüştü. Severim Xiaomi'yi.

Çin'deki insanlara yaranmak için yapıyorlar. Yoksa Xiaomi 15t ya da Xiaomi 17'deki tasarımla gidilirdi yüksek ihtimalle.

Çin'deki insanlara yaranmak için yapıyorlar. Yoksa Xiaomi 15t ya da Xiaomi 17'deki tasarımla gidilirdi yüksek ihtimalle.
Bir sürü Çinli arkadaşım var. Ekserisi Samsung kullanıyor. Xiaomi kullanana denk geldim desem yalan olur. Çin'de işler nasıldır bilmiyorum, kısmet olursa da gidersem gözlemlerim acaba hangi üreticilere gidiyorlar diye. Ancak hepsinin genel özelliği sosyal medya kullanmamaları. Sosyal kredileri mi düşüyor nedir.

Güzel görünüyor fakat yazılım bildiğiniz "biz Apple çakmasıyıııız" diye bağırıyor, öyle olmasa alınırdı.

Bir sürü Çinli arkadaşım var. Ekserisi Samsung kullanıyor. Xiaomi kullanana denk geldim desem yalan olur. Çin'de işler nasıldır bilmiyorum, kısmet olursa da gidersem gözlemlerim acaba hangi üreticilere gidiyorlar diye. Ancak hepsinin genel özelliği sosyal medya kullanmamaları. Sosyal kredileri mi düşüyor nedir?

Vallahi iPhone sırası gördüm Çin'de felaket. Onlarda ayrı bir iPhone sevgisi var sanırım. WeChat QQ falan var Twitter'a VPN'le giriliyordur sanırım ondan uğraşmıyorlardır :hehehe: