Bayro 60

Üstün
Makaleler
10
Yer
İstanbul
Bilmeden satanları tenzih ediyorum, olabilir, Xiaomi 17 Pro Max ve Xiaomi 17 Pro'nun Global versiyonu yoktur.

Bazı kendini akıllı zanneden "kardeşlerimiz" lazerle CE basıp (onu da yamuk basmış) Xiaomi 17 tabanlı Fake ROM ile satışlara başlamışlar, yüksek ihtimal bu cihazlar toplama.

Kendinize dikkat edin ve böyle şeylere kanmayın.

Kaynak: Erdil Sualp Bayram.

Screenshot_20260726_121533_Telegram.webp
IMG_20260726_121520_102.webp

Bilmeden satanları tenzih ediyorum, olabilir, Xiaomi 17 Pro Max ve Xiaomi 17 Pro'nun Global versiyonu yoktur.

Bazı kendini akıllı zanneden "kardeşlerimiz" lazerle CE basıp (onu da yamuk basmış) Xiaomi 17 tabanlı Fake ROM ile satışlara başlamışlar, yüksek ihtimal bu cihazlar toplama.

Eki Görüntüle 268689Eki Görüntüle 268690
Bari çakıyo'nuz düzgün çakın babacım, şaşı adam bile daha düzgün basardı CE'yi.

Eki Görüntüle 268689Eki Görüntüle 268690
Bence yurtdışı cihazların tamamı riskli, bundan önce aldığım tüm yurt dışı cihazlarda hep bir problem çıktı. Çakma olasılığı yüksek oluyor, çakma olmasa bile İMEİ'dir odur budur uğraşıyorsun. Mesela Xiaomi 17 Pro Max fiyatına yurtiçi Xiaomi 15t Pro, Xiaomi 17t gibi alternatifler var, üstüne hediye ile geliyor bazen. Faturalı, garantili ekstra uğraş yok. Bence aynı fiyata yine iş görecek bir telefon varsa ben olsam YD almak yerine daha zayıf ancak garantili, yurtiçi cihaz alırdım.