Makaleler
23
Günaydın forum sakinleri. Başlıktaki 5 cihazdan birini 1 ay içinde almayı düşünüyorum. KVK garantili ve sıfır kapalı kutu fiyatları aşağıdaki gibi telefonların. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Fikrinizi belirtmekten çekinmeyin. 🙏

• Xiaomi 17 512 GB - 59.000 TL.
  • Vivo X300 512 GB - 60.000 TL.
  • Samsung Galaxy S26 256 GB - 53.000 TL.
  • Vivo X200 FE 256 GB - 46.000 TL.
  • iPhone 17 256 GB - 72.000 TL.

VIVO X300, X200 FE ve iPhone 17, en optimize modeller. Hedefleri son kullanıcılar.

Xiaomi 17, düzgün debloat edilirse ham donanım gücünü en iyi verecek model.

Galaxy S26, hem donanım gücünü hem de OS kalitesini dengeli şekilde verecek model. Hiçbir sorun yaşamadan, performanstan ödün vermeden kompakt bir arayüzde canavar gibi donanım kullanabilirsiniz.

Ben olsaydım Xiaomi 17 alırdım.

Günaydın forum sakinleri. Başlıktaki 5 cihazdan birini 1 ay içinde almayı düşünüyorum. KVK garantili ve sıfır kapalı kutu fiyatları aşağıdaki gibi telefonların. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Fikrinizi belirtmekten çekinmeyin. 🙏

• Xiaomi 17 512 GB - 59.000 TL.
  • Vivo X300 512 GB - 60.000 TL.
  • Samsung Galaxy S26 256 GB - 53.000 TL.
  • Vivo X200 FE 256 GB - 46.000 TL.
  • iPhone 17 256 GB - 72.000 TL.
Kullanımınız ve beklentiniz nedir? Çünkü buna göre karar verilebilir. Hepsi iyi cihazlar. Ama ben olsaydım iPhone 17 yada S26 alırdım, ama benim beklentim farklıdır, sizinki farklıdır.

Çok oyun oynuyor olsaydım Xiaomi 17 alırdım. Onun dışında Vivo 300 hoş geldi gözüme. Boyutu çok büyük değil. Ancak Vivo'nun yazılımı nasıldır gram fikrim yok.

Batarya ömrü, kamera ve Bluetooth'daki ses kalitesi.
Batarya ömrü olarak en iyi performansı Vivo X300, Vivo X200 FE ve Xiaomi 17 verir. Samsung ve Apple her ne kadar optimize olsa da donanımsal 6500-7000 mAh'lık devasa pilleri hiçbir şekilde yazılım ile yenemezsiniz. %40'lık bir kapasite artışı söz konusu.

Kamera konusunda Xiaomi, Leica ile birlikte önemli ilerlemeler kaydetti. En doğal, yapay durmayan fotoğraflar şuan Leica kullanan Xiaomi modellerinde.

Bluetooth ses kalitesi bağlanılan cihazdan cihaza değişir. Ancak bu cihazların hepsi döneminin gelişmiş ve güncel Bluetooth teknolojilerini kullandığı için hiçbir modelde pek sorun yaşamazsınız.

Batarya ömrü, kamera ve Bluetooth'daki ses kalitesi.
Batarya ömrü olarak zaten Çinliler güzel yapıyor. Vivo ve Xiaomi kamera olarak gayet iyi. Bence X200FE elenebilir. Fiyatına göre pek güzel gelmedi bana. Bluetooth aynı ama dahili hoparlöründe kesinlikle iPhone 17. Başka bir kriterini var mı hocam? Hepsi aynı sayılırlar.

Batarya ömrü olarak zaten Çinliler güzel yapıyor. Vivo ve Xiaomi kamera olarak gayet iyi. Bence X200FE elenebilir. Fiyatına göre pek güzel gelmedi bana. Bluetooth aynı ama dahili hoparlöründe kesinlikle iPhone 17. Başka bir kriterini var mı hocam? Hepsi aynı sayılırlar.
Başka bir diğer kriterim kompakt cihaz olması fakat listedeki tüm cihazlar 6.3'' inç zaten. Şu an en çok Xiaomi'ye yakınım bataryasından dolayı. OnePlus 15'e yakın sonuçlar veriyor. Burada da listeye girmiş X300 ile birlikte.

Snapdragon'dan dolayı Mi 17 daha cazip. Hem de X300 ile aynı fiyatta sayılır.