Xiaomi 17t için kılıf önerisi

emos 5

Üyecik
Xiaomi 17T aldım, bir iki güne gelecek. Ben de biraz kılıf bakayım dedim.
Ne yazık ki sadece şeffaf ve düz tasarımlı kılıflar var; kaliteli kılıf satıcıları da direkt modele kılıf üretmiyorlar zaten.
Xiaomi 17T için bildiğiniz kaliteli ve güvenilir bir kılıf satıcısı var mı? Veya modele göre Custom kılıf yapan bir satıcı?

Kendi içinde kılıfla geliyor. Çok şık bir kılıf.

Hocam muhtemelen bir süre o kılıfı kullanacağım ama genelde baskılı/desenli kılıfları çok seviyorum. Var mıdır bildiğiniz iyi kılıf satıcısı? En azından oradan beklerim stok. Bir de telefonu kullandınız mı kullandıysanız deneyimleriniz nasıldı?

Çok güzel telefon şu an kardesim kullanıyor. Ancak yapabiliyorsanız iptal/iade edip 15T Pro alın.

Çok güzel telefon şu an kardesim kullanıyor. Ancak yapabiliyorsanız iptal/iade edip 15t Pro alın.

15t Pro biraz daha aşıyor, bu telefon 30k bandındayken o 35K'ye satılıyor yurt dışı. Yoksa haklısınız fiyatları yakınken 15t Pro çok daha iyi bir cihazdı.

Pahalıya almışsınız hocam aynısı 1 2 hafta önce yurt dışı 25.500'e aldım.

Hocam çok baktım satıcılara hem lokal hem internetten sordum, lokal satıcılarda kayıtsız kutusuz 29k'ya satıyorlardı. Bilmiyorum muhtemelen fiyatlar çok hızlı arttı, malum çoğu telefon şu an öyle.

Hocam çok baktım satıcılara hem lokal hem internetten sordum, lokal satıcılarda kayıtsız kutusuz 29K'ye satıyorlardı. Bilmiyorum muhtemelen fiyatlar çok hızlı arttı, malum çoğu telefon şu an öyle.

Batıdaki bir şehirdeyseniz o fiyatlar normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…