Bütçe
28.000 TL
Her şeyi kusursuz üretemez bir marka.
Aynısı Nothing için geçerli olduğunda kimse bir şey demezken Xiaomi olunca temkinli yaklaşılıyor nedense.

Ayrıca TV'ler öyle çözülmesi zor ileri düzey teknolojiye sahip değil. 15 yıldır TV'ler hayatımızda, Xiaomi illaki laboratuvar deneyleri ve rakiplerin aygıtlarından elde ettiği bilgilerle ürün çıkarmıştır.

Adamlar otomobil sektörüne girdi ve ilk araçları sorunsuz çıktı. TV konusunda kötü olmazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

TCL markasını kötülemeyi ne zaman bırakacaksınız? Ben kendim TCL kullanıcısıyım sonuç olarak bu fiyata en iyisini alabilmek için KS'nin bütçesini arttırması gerekecek. TCL'in güzel modelleri var, bu bütçenin üzerindede güzel ürünler çıkıyor. LED panel olması kötü olması anlamına gelmiyor ki. Ayrıca benim kullanmış olduğum modelin, gerek oyun performansı olsun, gerek film performansı olsun, görüntü kalitesi, gerek akıcılığı olsun benim açımdan daha iyi. Hem benim çevremdeki insanların çoğu TCL kullanıyor. Servis olayına gelince Servisi'de gayet hızlı, cihazı satın aldığım gün gelip kurulumunu yaptılar, ayrıca cihazı alalı 1 sene oldu olacak, cihazda gram sıkıntı yaşamadım. Ne Android sisteminde sorun yaşadım ne de başka bir problemde yaşadım.

Atmış olduğun cihazın ayırca bir takım yorumlarını okursanız, sistemin çökme problemleri varmış. Birisi bu durumu yaşamış, cihazı alıyor birkaç gün sonra yazılımı çöküyor servisi 1 haftadır beklemiş. Şahsen bende Next markasından uzak durun derim. Ayrıca bu markanın Şikayetvar platformu üzerinden kontrol ederseniz veya sarı forum sitesinde kontrol ederseniz bir sürü konusu var.

Böylesine geniş bir sektörde olan bir markanın TV konusunda kötü olacağını sanmıyorum. Akıllı saatten tablete, tabletten otomobile, otomobilden vantilatöre, robot süpürgeden TV'ye kadar her şeyi üreten bir firma sonuçta.

Hem HyperOS falan yok bunlarda düz AndroidTV.

Katılmıyorum, AndroidTV benim açımdan daha iyi, açıkçası birçok uygulamayı veya Android olduğu için birçok şeyi yapabiliyorsunuz. Siz sevmeyebilirsiniz, başkası sever. Bluetooth kulaklığına kadar olsun, Web tarayıcısı üzerinden olsun tüm sitelere erişim sağlayabiliyorsunuz.

Konudaki TV modeli tek kelimeyle alınmaz.
O zaman bu konudaki bilginize dayanarak savunma yapmayacağım, alınmaz diyorsanız bilginize saygı duyarak çekiliyorum.

Bunu görmüştüm, araçta termal kaçak yoktu. Xiaomi ekipleri ve itfaiye ekipleri yapılan incelemelerde yüksek hızda sürüş esnasında dışarıdan gelen darbe sonucu elektrik veya soğutma hattına darbe alabileceğini düşünüyor. Araç dış darbe sebebiyle yanmış. Hareket esnasında kapılar otomatik kilitlenince de durma esnasında zarar gören elektrik sistemi sebebiyle kapılar açılmamış. Bu her elektriklinin başına gelebilecek bir olay.

@GodOfWar o ne hocam, o paraya sırf markası TCL diye ölü teknoloji LED panel mi alsın?
Dünyanın en kaliteli panel üreticisi TCL. Samsung ve Sony'e panel üretiyor, eklemek istedim.

TCL alın, gerçi iyice tekel olmaya başladı fakat daha stabil ilerleyen bir başka marka yok. Xiaomi daha yeni, özellik şişirilmesinden alacaksanız buna kanmayın derim; sonuçta her ürünü dopdolu oluyor, sonu fasafiso.

Aynısı Nothing için geçerli olduğunda kimse bir şey demezken Xiaomi olunca temkinli yaklaşılıyor nedense.

Ayrıca TV'ler öyle çözülmesi zor ileri düzey teknolojiye sahip değil. 15 yıldır TV'ler hayatımızda, Xiaomi illaki laboratuvar deneyleri ve rakiplerin aygıtlarından elde ettiği bilgilerle ürün çıkarmıştır.

Adamlar otomobil sektörüne girdi ve ilk araçları sorunsuz çıktı. TV konusunda kötü olmazlar.
Ben her markada temkinliyim.

@GodOfWar sizin yaptığınız markaya para vermek oluyor, ürüne değil.

KS'ni o TCL'e ikna edecekseniz hiç uğraşmayın, kendisi direkt 5 - 10 yıllık bir Samsung LED TV alsın geçsin, önerdiğiniz TCL ile aynı deneyimi sunacaktır.

Ayrıca belirttiğim Next, LG'nin Mini LED panelini kullanıyor. MediaTek'in güncel bir yongasına sahip.

Bundan sonraki konu hakkındaki yorumlarınız hamasetten öteye geçmez. Bana burada Mini LED panele karşı LED paneli savunmanız bile sektör hakkındaki bilgisizliğinizi ortaya koyuyor.

Bunu da geçtim önerdiğim ürünü bizzat kullanıyorum. Yani öneri kaynağım yorumlar değil, direkt kendi kullanıcı deneyimlerim, bundan daha net kaynak da olamaz zaten.

LED panel ama TCL olduğu için alınırmış, peh...

Dünyanın en kaliteli panel üreticisi TCL. Samsung ve Sony'e panel üretiyor, eklemek istedim.

Ben niteliğe bakıyorum ama görünen o ki sen markaya bakıyorsun.