Xiaomi kendi bulut servislerini satmak çalışıyor ben ise 2TB Google Drive alanıma kaydetmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Xiaomi AW200 kameranızı Google Drive ile senkronize etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
Uygulama İndirme: Öncelikle Xiaomi kameranızın mobil uygulamasını (genellikle Mi Home veya ilgili kamera uygulaması) akıllı telefonunuza indirin.
2.
Kamerayı Kurma: Uygulama üzerinden kameranızı kurun. Bu genellikle kameranızın Wi-Fi ağınıza bağlanmasını ve uygulama ile senkronize olmasını içerir.
3.
Bulut Ayarları: Uygulama içerisinde bulut ayarlarına gidin. Burada, Xiaomi'nin kendi bulut servisini kullanmak isteyip istemediğiniz sorulacak. Bu kısımda Google Drive integrasyonu seçeneği olup olmadığını kontrol edin.
4.
Google Drive Hesabını Bağlama: Eğer uygulama, doğrudan Google Drive ile entegrasyon sunuyorsa, hesap bilgilerinizi girerek bağlayın. Belirli ayarları yaparak hangi verilerin Google Drive'a yedekleneceğini seçebilirsiniz.
5.
Kayıt Ayarları: Kameranın kayıt ayarlarını yapın. Autosave veya otomatik yedekleme seçenekleri varsa bu seçenekleri aktif hale getirerek kaydınızın otomatik olarak Google Drive’a aktarılmasını sağlayabilirsiniz.
Eğer uygulama, doğrudan Google Drive entegrasyonu sunmuyorsa, kameradan kaydedilen videoları veya fotoğrafları manuel olarak telefonunuza indirip, ardından Google Drive uygulaması üzerinden yükleme yapabilirsiniz.
Eğer sorun yaşarsanız, Xiaomi’nin destek sayfalarından veya topluluk forumlarından yardım alabilirsiniz!