Xiaomi AX3000 alınır mı?

emo16 1

Uzman
Merhaba değerli hocalarım,

Elimde Huawei AX3 Dual Core var satıldı ve yeni router arıyorum ve fiyat performans olarak bir router arıyorum açıkçası.
  • Huawei BE3
  • Keenetic hopper(Çok pahalı geldi sabah ta zam yemiş)
  • Xiaomi AX3000
Bu modeller ilgimi çekti biraz da nakit olarak sıkışığım fiyat performans hangisi tercih edilir veya öneriniz var mı?

Kurcalar turlu turlu amaclarla kullanirim demiyorsaniz bu civarda en mantiklisi BE3.

Onlar yerine bunu alıp OpenWrt kurmanı öneririm ben TD 9970V3 ile birlikte kullanıyorum evin her yerinde çekiyor ve SQM ile buffeebloat sorununu da çözdüm.

Değerli hocalarım şu an iki router arasında kaldım. Xiaomi AX3000 diğeri ise Huawei BE3

Şu an Xiaomi AX3000 1800TL'ye aldım ama işim rahat etmiyor gibi Huawei gibi performans alamayacağım şüphesi düşüyor

O cihazın dış anteni yok ve yazılımı kısıtlı ayrıca OpenWrt yüklenmiyor niye onu aldın ki?

O cihazın dış anteni yok ve yazılımı kısıtlı ayrıca OpenWrt yüklenmiyor niye onu aldın ki?

Dahili 2 anten var hocam kibar duruyor bir de dedim siz ne önerirsiniz adcaba 2-5k ya kadar. Baktım BE3 ile çok fark yok ama dedim bir de Huawei kullandığımdan performans olarak çok tatmin edici. Ama Xiaomi ile hüsrana uğrar mıyım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…