Ayarlarını yapabildin mi fiber ID şifresi SQM falan.

Wi-Fi Panama seçip aktif ettim.

Hocam bir ara bir cihaz atmıştınız. Amazon'dan fiyatı 300₺ bu attıgınız da uyugun ama AliExpress hiç kulanmadım. Yurt dışı ürün bir de geç gelir. Dediğim gibi elimde ekran kartı yok. Kurulumu hal edilip ayarları yapsak. Ekran kartsız start versek çalışır mı sistem?

Wi-Fi Panama seçip aktif ettim.

Hocam bir ara bir cihaz atmıştınız. Amazon'dan fiyatı 300₺ bu attıgınız da uyugun ama AliExpress hiç kulanmadım. Yurt dışı ürün bir de geç gelir. Dediğim gibi elimde ekran kartı yok. Kurulumu hal edilip ayarları yapsak. Ekran kartsız start versek çalışır mı sistem?

Ekran kartsız çalışır hatta şu an PC de Windows falan yüklüyse ve görüntü alıyorsan routera çevirince de alırsın.

Ekran kartsız çalışır hatta şu an PC de Windows falan yüklüyse ve görüntü alıyorsan routera çevirince de alırsın.

Hocam o PC darmadagın. Anakart RAM üşlemci hepsi aydı yerde. Birleştirip dediğiniz işletim sistemini kuracağım.

Benim demek istediğim PC ayarladık her şeyini test ettik sorun yok. Gücü kesip ekran kartını alacağım sistemden. Güç vereceğim. Baslar mı her şey kendi kendine. Yoksa komut girip başlatmakmı lazım?

Hocam o PC darmadagın. Anakart RAM üşlemci hepsi aydı yerde. Birleştirip dediğiniz işletim sistemini kuracağım.

Benim demek istediğim PC ayarladık her şeyini test ettik sorun yok. Gücü kesip ekran kartını alacağım sistemden. Güç vereceğim. Baslar mı her şey kendi kendine. Yoksa komut girip başlatmakmı lazım?

Sadece kasayı bırakacağım masanın üstüne. Ne klavye ne monitör bir şeye gerek olmayacak değil mi? Ayarladıktan sonra aynı modem gibi duracak orada.

Sadece kasayı bırakacağım masanın üstüne. Ne klavye ne monitör bir şeye gerek olmayacak değil mi? ⁸ayarladıktan sonra aynı modem gibi duracak orada.

Komut falan yok direk elindeki cihaz gibi arayüze girebileceksin.

Görüntüsüz nasıl olacak? Her şeyi ayarladıktan sonra kartı sökmem gerek.

Bak PC'ye OpenWrt'yi kurarken işlemci GPU'yu kullanacaksın eğer yoksa kendi kartını takarsın kurulum bitene kadar sonra işlem bitince ONT'yi takıp diğer ucuna da AP olarak kullanacağın routerı takacaksın.

@NYTMARE hocam ChatGPT sordum da birkaç öneri verdi. Görsele ekledim bu ayarlar ne işe yarar? Advanced Configuration kısmı açık mı yoksa kapalımı kalmalı?

@NYTMARE Hocam, nasılsınız? Zapret kurmak istiyorum yardımcı olur musun?

Son düzenleme: