Detaylar
Kim cevapladı?25457
Uzman
Tüm cihazlarda reklamları engelliyor mu, ve hangisini seçmeliyim? Ayrıca yavaşlama olur mu internette?Eki Görüntüle 217885
- Modem arayüzüne gir
- İnternet Güvenliği
- Kayıtlı istemcilere içerik filtreleme profillerinin atanması sekmesinde bağlı aygıtlar var yanından seçebilirsin. Reklam engelleme işini.
AdGuard - Varsayılan kullanıyorum. İş görüyor yavaşlama olmaz.Tüm cihazlarda reklamları engelliyor mu, ve hangisini seçmeliyim? Ayrıca yavaşlama olur mu internette?
DogancanYr
Başarılı
Reklamları DNS bazlı engellersin ve normal bir eklenti filtrelemesi kadar iyi çalışmaz hatta çoğu reklam hala görürsün.
Discord engeli aşmak için internet servis sağlayıcından başka bir DNS kullanırsın eğer DPI yasaklanması yok ise.
DNS serverine göre değişir ama sadece sitenin ilk açılışı çok çok az bir fark ile yavaş olabilir.
Discord engeli aşmak için internet servis sağlayıcından başka bir DNS kullanırsın eğer DPI yasaklanması yok ise.
DNS serverine göre değişir ama sadece sitenin ilk açılışı çok çok az bir fark ile yavaş olabilir.
25457
Uzman
Hocam dediğiniz yere geldim fakat kayıtsız istemcilerim var. Kayıtlı ile arasındaki fark ne ve bazıları neden kayıtsız?AdGuard - Varsayılan kullanıyorum. İş görüyor yavaşlama olmaz.
Fark yok kendi cihazlarınızı kayıt edin.Hocam dediğiniz yere geldim fakat kayıtsız istemcilerim var. Kayıtlı ile arasındaki fark ne ve bazıları neden kayıtsız?
25457
Uzman
Nasıl edeceğim? Diğerleri otomatik kayıt olmuş fakat çoğu olmamış.
Erişim Kontrol Listesi bölümünden yapılıyormuş, buldum.
AdGuard'ı varsayılan yaptım tüm cihazlara, şimdi Discord engelini atlamak için ne yapmalıyım?
Son düzenleme: