Selam dostlarım, kurulumu yaptılar. Kendi modemimi kurmak istediğim için önceki router'dan bilgileri al'a tıkladım, gerekli işlemleri yaptım. Lütfen bekleyiniz dedi, 5 dakika daha sonra ise bilgiler alınamadı dedi. Ne yapmam gerekiyor?

Selam dostlarım, kurulumu yaptılar. Kendi modemimi kurmak istediğim için önceki Router'dan bilgileri Al'a tıkladım, gerekli işlemleri yaptım. Lütfen bekleyiniz dedi, 5 dakika daha sonra ise bilgiler alınamadı dedi. Ne yapmam gerekiyor?

Sıfre hizmetnumarası.(hizmetnumarasi faturada vs yazar.)
Yazıp 6606'ya SMS atın.

Bu sayede PPPoE bilgileri gelir VLAN ID büyük ihtimal 35'dir.

Sıfre hizmetnumarası.(hizmetnumarasi faturada vs yazar.)
Yazıp 6606'ya SMS atın.

Bu sayede PPPoE bilgileri gelir VLAN ID büyük ihtimal 35'dir.
Hocam yaptım her şeyi ayarladım. Ama bir türlü internete bağlanmadı Keenetic Hopper DSL AX3000. Wan portuna bağladım ont den çıkanı. Kullanıcı ad şifreyi yaptım. Mac Klonlama bile yaptım. Ama modemin internet kısmında hiçbir ışık yok hiçbir şekilde bağlanmıyor internete. ISS IP si çekiyor ancak internet yok müdahele lazım gibisinden hata veriyor mausu internet simgesine sürükleyince.

Hocam yaptım her şeyi ayarladım. Ama bir türlü internete bağlanmadı Keenetic hopper DSL AX3000. WAN portuna bağladım ONT'den çıkanı. Kullanıcı ad şifreyi yaptım. Mac klonlama bile yaptım. Ama modemin internet kısmında hiçbir ışık yok hiçbir şekilde bağlanmıyor internete. ISS IP'si çekiyor ancak internet yok müdahale lazım gibisinden hata veriyor fareu internet simgesine sürükleyince.

Ping 1.1.1.1 komutunun çıktısını verir misin?

Bekle her şeyi yapıp ss lerini atacağım kafayı yedim ya

Ping 1.1.1.1 komutunun çıktını verir misin?

Screenshot_1.webp

Screenshot_2.webp

Screenshot_3.webp

Screenshot_4.webp

Screenshot_5.webp

SS ler bu şekilde. Bir de Keenetic modemde baktığımda güç ışığı ve wifi ışığı yanıyor sadece. İnternet kısmında vb hiçbir ışık yanmıyor.

Mac Clone yerine mac adresini yazıpta denedim aynı sonuç.

Ne diyorsunuz hocam?

Son düzenleme: