Xiaomi AX3000T modemde reklamları engelleme ve Discord engeli kaldırma nasıl yapılır?

Keşke yapmadan önce deseydiniz sıfırlatmazdım.

Sorun yok gene yaparız sen gene eskisi gibi bağla telden mobil interneti PC'ye ben yapayım ama routera dokunma.

1 474 471 830 G965et hal ettim baglanın

1 474 471 830 G965et hal ettim baglanın.

Hocam elinize sağlık teşekkür ederim. Bu yaptıklarımız kanunen sorun teşkil eder mi? Savunmasız halde değilim değil mi OpenWrt nedir ne değildir hiçbir fikrim yok bu konu hakkında.

Son düzenleme:

Yok canım kanunen ne olacak ürün senin ve yasak bir şeyde yapmıyoruz.

Hocam Yönlendirme/NAT boşaltma none seçince SQM aktif oluyor bunu kapatınca ne oluyor güvenlik sorunu teşkil ediyor gibi geldi bana.

Yok canım kanunen ne olacak ürün senin ve yasak bir şeyde yapmıyoruz.

Bir de hocam 2.4GHz kapatıp 5GHz sadece açmak istiyorum. Kablosuz ekipmanlarımla çakışma yaşamasını istemiyorum. Evde bir TV var 5GHz görmüyor. PC taktığım gibi Wi-Fi adaptörü taksam TV portuna 5GHz aktif olur mu?

Reklam engelleyici kurdukya bu YT içinde çalışır mı?

NAT güvenlik sorunu teşkil etmez o donanımın paketleri işlemesiyle alakalı.
TV'ye 5GHz özelliği kazandırman için eğer kendi lisanslı adaptörü varsa onu takarak 5 GHz kullanabilirsin onun dışında başka adaptörler TV de çalışmaz.
Ne yazık ki hayır çünkü YT gibi programlar uygulama içinde reklam gösterirler para ödemeden reklamları kaldırmanın tek çözümü APK kullanmak.

YT Premium var zaten, hesabıma giriş yapmıyordum. Custom OS kullandığım için zaten şu an normal OS sorun olmaz benim için hocam.
Wi-Fi için başka adaptör taktım, olmadı. Ben de Ethernet kablosu bağladım.
Şu an 2.4 GHz evin içerisinde tamamen iptal.
Yalnız şöyle bir sorum var: Modemden o cihaza hız sınırlaması koyabilir miyiz? Ping yapmaması açısından 25 Mbps yeterli olur.

Koyulurda sende gerek yok çünkü SQM var SQM'in asıl olayı yoğun kullanımda pingi arttırmamasıdır.

0 değeri daha iyi olurdu.

Var paket kaybı ya acilen ona çözüm bulmam gerek. @NYTMARE

Koyulurda sende gerek yok çünkü SQM var SQM'in asıl olayı yoğun kullanımda pingi arttırmamasıdır.

Hocam lütfen onu da yapalım bırakalım 25Mbps limiti olsun film izlemek için yeterli.

Var paket kaybı ya acilen ona çözüm bulmam gerek. @NYTMARE

Hocam lütfen onu da yapalım bırakalım 25Mbps limiti olsun film izlemek için yeterli.

Tüm Wi-Fi ağ hız 40 Mbps TV için kulandığım Ethernet portu 30 Mbps nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…