Xiaomi AX3000T modemde reklamları engelleme ve Discord engeli kaldırma nasıl yapılır?

Paket kaybı dediğin 6 hocam ama bir bakarım ID şifre at.
1 474 471 830 u2655q

Paket kaybı dediğin 6 hocam ama bir bakarım ID şifre at.

Hocam son bağlantı kurdugun her şeyi ipyal ede misin öyle kalsın iyiydi boş yere uygulama yüklü olmasın.

1 474 471 830 u2655q

Hocam son bağlantı kurdugun her şeyi ipyal ede misin öyle kalsın iyiydi boş yere uygulama yüklü olmasın.
ash57q

Son düzenleme:
Çözüldü.

@NYTMARE hocam bu yaptıklarımızı silip. Nasıl OpenWrt yeni sürümünü kurarım tekrar? SQM tek kullanmayı düşünüyorum.

Çözüldü.

@NYTMARE hocam bu yaptıklarımızı silip. Nasıl OpenWrt yeni sürümünü kurarım tekrar? SQM tek kullanmayı düşünüyorum.

Hocam hal ettim. CPU nasıl Max olarak işaretliyorduk yeri neredeydi bilgisini verebilir misiniz?

Son düzenleme:

İnterface>global setting kısmında enable all CPU var.
SQM zaten kurulu değil miydi 100 Mbit'e ayarlamıştık.

Ayarlarını yapabildin mi fiber ID şifresi SQM falan.

Evet hocam ek olarak SQM ayarına girip. 3 pencere var orada 3. olana tıklayıp Ethernet seçip 44 değeri verdim. İzlediğim videolarda fiber için 44 deniliyordu.

Evet hocam ek olarak SQM ayarına girip. 3 pencere var orada 3. olana tıklayıp Ethernet seçip 44 değeri verdim. İzlediğim videolarda fiber için 44 deniliyordu.

Doğru yapmışsın evet ayar 44 olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…