Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Cihazı komple sök ve PC'ye lan portundan bağlan sonra da arayüze girmeyi dene ve statik IP'ye geri dön.
Modeme reset attırdım ilkinde olmadı, ikinci resette düzeldi.
Xiaomi AX3000t routerıma OpenWrt kurdum, lan protocolunu statik IP'den DHCP'ye geçirince artık router kabloyla tam bağlanmıyor. Wi-Fi açık değildi zaten arayüze giremiyorum.
Cihazı ana cihaz mı yaptın yoksa modeme bağlayıp sadece interneti mi dağıtıyorsun.
Cihazı ana cihaz mı yaptın yoksa modeme bağlayıp sadece interneti mi dağıtıyorsun.
Bridge.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım senaryonu açıklar mısın nasıl kullanıyorsun hangi cihaza nasıl bağladın kablolu mu kablosuz mu?
Kullanım senaryonu açıklar mısın nasıl kullanıyorsun hangi cihaza nasıl bağladın kablolu mu kablosuz mu?
Turkcell Superonline kullanıyorum, ONT cihazım ve modemim var. Modeme bağlayıp internet alıyordum stok Firmware'de çalışıyordu sizin OpenWrt rehberiniz ile OpenWrt kurdum, sonra LAN protocolunu DHCP'ye alınca ne düzgün bağlanabiliyorum internet zaten gelmiyordu ne de modem arayüzüne girebiliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell Superonline kullanıyorum ONT cihazım ve modemim var modeme bağlayıp internet alıyordum stok Firmware de çalışıyordu sizin OpenWrt rehberiniz ile OpenWrt kurdum sonra lan protocolunu DHCP'ye alınca ne düzgün bağlanabiliyorum internet zaten gelmiyordu ne de modem arayüzüne girebiliyorum.
Cihazı komple sök ve PC'ye lan portundan bağlan sonrada arayüze girmeyi dene ve statik IP'ye geri dön.
Cihazı komple sök ve PC'ye lan portundan bağlan sonra da arayüze girmeyi dene ve statik IP'ye geri dön.
Modeme reset attırdım ilkinde olmadı, ikinci resette düzeldi.