Makaleler
1
Yer
Bootloader
Cihaz
Redmi note 12 pro hyperos 1
Günlerdir Mi Topluluk uygulamasında bootloader kilidini açmak için izin almaya çalışıyorum ama bir türlü belirlenen kota içine giremedim. Tam saatinde istek gönderen scriptler denedim, olmadı. Sonra Telegram grubunda Hypersploit önerdiler, denedim ve oldu. Bugün nasıl yapabileceğinizi göstereceğim.

Buradan Windows için olanı indirin.
https://github.com/TheAirBlow/HyperSploit
Sonrasında telefonda USB hata ayıklamanın açık olduğundan emin olun ve telefonu bilgisayara USB ile bağlayın.

Ardından uygulamayı açın. Sizden USB hata ayıklama izni isteyecek; telefondan izin verin. Sizi geliştirici seçeneklerine yönlendirecek, oradan Mi Kilit Açma Durumu bölümünden Kilit Aç deyin. Uygulama, gönderdiğiniz isteği yakalayıp sanki MIUI 14-10’ten gönderiyormuş gibi gösteriyor.

Eğer bir hata verirse, Xiaomi hesabınızdan oturumu kapatıp tekrar giriş yapın ve işlemi mobil veri ile yaptığınızdan emin olun. Hypersploit ekranında Başarılı derse, Mi Unlock Tool’u indirin ve kilidi açın. İki kez uyarı verecek, kabul edin.

Normalde 168 saat bekleme oluyor ama bende direkt kilit açıldı. Yani yedek almayı unutmayın.

Tam ihtiyacım olduğu anda gördüm bu rehberi fakat böyle bir hata alıyorum:

Xiaomi Bootloader nasıl açılır diye merak edip baktım, çok şaşırdım gereksinimlerine, gelecekte Xiaomi cihaz almayı düşünüyordum hem de, Samsung'a laf ederim normalde ama bu nedir böyle? Yağmurdan kaçarken doluya yakalanacakmışım.

Tam ihtiyacım olduğu anda gördüm bu rehberi fakat böyle bir hata alıyorum:

Anti-Virüs kapatıp dener misin?

Uzun zamandır açamadığım Bootloader kilidini açtım, çok teşekkürler hocam. Ben 1 hafta beklemek zorunda kaldım ama mecburen bende direkt açmadı. Hatta tam açıyordum 1 saat daha bekle dedi mecbur bekledim. Sonra denedim açıldı. Şimdi de crDroid kuruyorum.