Detaylar
Kim cevapladı?Güvenlik sorunu olarak bilemem ancak kalite olarak f/p ürünleri. AI özelliklere de sahip çoğu model.Xiaomi güvenlik kamerası alınır mı? Güvenlik açığı gibi sorunlar yaşar mıyım? Sadece evde değilken fişi takılı olacak. Ayrı bir loT ağına bağlayacağım.
Çinlilerin kamerası alınmaz bence güvenlik açısından.
O konuda kesinlikle katılıyorum, Çinlilere günahımı bile vermem. Peki Çin markası olmayan ne var piyasada?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Çin devleti de izlemesin mi?Çinlilerin kamerası alınmaz bence güvenlik açısından.
25457
Uzman
Alabilirim fakat yine pek güvenilir bir marka değil.TP-Link var bi'de, ona da bakabilirsin alternatif olarak.
TP-Link Tapo C200 kamera modellerinde, uzaktan kameraya erişmeyi sağlayan bir açık keşfedildi. Evinde kullanan arkadaşlarımız varsa en kısa sürede güncellemelerini yapsınlar. Bu açık sayesinde kameranızı kontrol edebilir ve çevrenizdeki Wi-Fi ağına erişebilirler. Wi-Fi ağlarına erişip tam konumunuzu tespit edebilir ve mevcut ağınız üzerindeki cihazları izleyebilirler. Kısacası gerçekten büyük bir açık.
...
...
- NightWist
- tp-link
- Forum: Kullanıcı Haberleri
agrofea
Uzman
Xiaomi güvenlik kamerası alınır mı? Güvenlik açığı gibi sorunlar yaşar mıyım? Sadece evde değilken fişi takılı olacak. Ayrı bir lot ağına bağlayacağım.
Tapol al. En iyi yazılım onda var. Ben yeni aldım. 2K 930TL tpelink markası. Yazılımı da harika. Hareket izleme takip sesli kayıt. Vs de var. Gece gündüz görüntü çok iyi. Tapol ışık priz de bağlı bende hepsi çok sorunsuz. Bir de hareket algıladığında bildirim de atıyor. Ve video da sadece harekeleri kaydediyor.
Tapo C212, 2K 3MP İç Mekan 915tl 1ay oldu.
büyük firmalar kamera açıklarını bulup kapıyor. ben cihazı takar takmaz yazılım güncelledi.
kamerada açık varsa bunu da duyuruyorlar. şeffaflık da önemli. arkadaş olumsuz bir haber gibi atmış ama en azından açıkları kapatıyor. kimse de yatak odasına koymasın kamerayı. hiç bir zaman böyle teknolojilere güven olmaz.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-