- Makaleler
- 6
Benim gariban POCO X5 Pro cihazıma HyperOS 2'yi Android sürümünü güncellemeden gönderdiler. Umarım bu saçmalığı diğer telefon modellerinde yapmazlar. Muhtemelen bir daha Xiaomi marka cihaz almam. Maalesef çok abartılı reklam yerleştiriyorlar.
Düşük bütçe cihazlara koyuyorlar sadece. Xiaomi 13 kullanıyorum herhangi bir reklam görmedim.
14T'de şarjım hızlı düşüyor HyperOS 1 var şu an telefonda. Güncellemeli miyim sizce? 2 hafta oldu telefonu alalı. Yani hızlı gidiyor derken, 9 saat ekran süresi veriyor. Ama 5000 mAh batarya ve 4 nm işlemci daha verimli olmalı bence. Eski telefonum mi 6'yı ilk aldığımda 10 nm işlemci ve 3350 mAh batarya ile 13 saat ekran süresi alıyordum çünkü.
S22 pil konusunda faciaydı ya.9 saat ekran süresine kötü demek... Siz daha S22 kullanmamışsınızyani güncelleme konusunda Xiaomi forumlarına sormanızı öneririm.
S22'nin 9 saatlik ekran süresindeki performansına bakın
Eki Görüntüle 162374
Xiaomi 13'ten önce 14T'ile aynı işlemciye sahip X6 Pro kullanıyordum. 6 saat ekran süresini zar zor veriyordu.14T'de şarjım hızlı düşüyor HyperOS 1 var şu an telefonda. Güncellemeli miyim sizce? 2 hafta oldu telefonu alalı. Yani hızlı gidiyor derken, 9 saat ekran süresi veriyor aslında fena değil diyebilirsiniz buna. Ama 5000 mAh batarya ve 4 nm işlemci daha verimli olmalı bence. Eski telefonum Mi 6'yı ilk aldığımda 10 nm işlemci ve 3350 mAh batarya ile 13 saat ekran süresi alıyordum çünkü.