İkinci elden 600 TL civarına buldum. Genel manada ölçümlerinden ve kronometresinden faydalanırım gibi düşünüyorum. Daha önce bu tarz bir cihaz kullanmadım ve bir kriterim yok o yüzden. Ölçümleri doğru olsa yeterli. Alınır mı sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?Ben ilk çıktığı zaman aldım ve hala kullanıyorum bataryası 6 gün gidiyor ilk aldığımda 1.5 hafta götürüyordu.
- Makaleler
- 6
İkinci elden 600 TL civarına buldum. Genel manada ölçümlerinden ve kronometresinden faydalanırım gibi düşünüyorum. Daha önce bu tarz bir cihaz kullanmadım ve bir kriterim yok o yüzden. Ölçümleri doğru olsa yeterli. Alınır mı sizce?
Bir 600 daha verirseniz sıfır Mi Band 8 alın. Yenileri her türlü daha iyi.
Xiaomi Smart Band 8 Akıllı Bileklik
Xiaomi Smart Band 8 Akıllı Bileklik M2239B1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bu kadar çıkmayı dusunmuyorum. Ölçümleri doğru olduğu sürece 6 işimi görür hocam.Bir 600 daha verirseniz sıfır Mi Band 8 alın. Yenileri her türlü daha iyi.
![]()
Xiaomi Smart Band 8 Akıllı Bileklik
Xiaomi Smart Band 8 Akıllı Bileklik M2239B1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
- Makaleler
- 6
Bu kadar çıkmayı dusunmuyorum. Ölçümleri doğru olduğu sürece 6 işimi görür hocam.
Hocam kullanılan sensörler vs değişiyor. Çok daha iyi tutarlı sonuçlar verir.
Eski serileri kullanmış ve şu an Band 10 kullanan birisi olarak sensörler vs. değiştiği ve yazılımı çok bariz bir şekilde daha kötü olduğu için 9 almanızı öneririm. Günümüz şartları için 6 ve 7'nin pek bir anlamı kalmadı.
HDDKullanıyorum
Üstün
15'i de çıkarsalar pek bir fark yok basit sağlık takibi cihazları doğruluk olarak da çok gelişmediler. Sağlam olduğu sürece Mi Band 5 kullanan kişi ile 10 kullanan kişinin aldığı verilerdeki sapma payı %0,5 falan olacaktır.Eski serileri kullanmış ve şu an Band 10 kullanan birisi olarak sensörler vs. değiştiği ve yazılımı çok bariz bir şekilde daha kötü olduğu için 9 almanızı öneririm. Günümüz şartları için 6 ve 7'nin pek bir anlamı kalmadı.
Eskiden adım ve hareket halindeyken nabız ölçümü iyi değildi, şu an apple watch se 3 ile kıyasladığımda onunla birebir aynı sonucu verdi.15'i de çıkarsalar pek bir fark yok basit sağlık takibi cihazları doğruluk olarak da çok gelişmediler. Sağlam olduğu sürece Mi Band 5 kullanan kişi ile 10 kullanan kişinin aldığı verilerdeki sapma payı %0,5 falan olacaktır.
Bence çıkmış en iyi "Mi Band" 2 sene kullandım çok güzeldi. Şu anda kardeşim kullanmaya devam ediyor.