Uyuyan Sincap

Üstün
Şarj ediyordum. Şarjı dolunca çıkardım ve mıknatıs tabanını da beraberinde çıkardı. Garantisi yeni doldu. Bu ay. Şimdi teknik servis bulmaya gidiyorum. Alacak olanlara da bilgi olsun.

20250907_120101.webp

Klipsleri o mıknatısla çıkacak kadar dandikse helal olsun.
Kulaklığını almıştım o da bozuk çıkmıştı değiştirmiştim. Zaten saat daha ilk ay çizilince anladım malzeme kalitesizliğini. Almayın çin malı. Bende tamir olmazsa samsung watch alacağım.

Kulaklığını almıştım o da bozuk çıkmıştı değiştirmiştim. Zaten saat daha ilk ay çizilince anladım malzeme kalitesizliğini. Almayın Çin malı. Bende tamir olmazsa Samsung Watch alacağım.

Yani zaten fiyatına göre çok bir beklentiye girilmemesi gerek ama bence üstüne 500 daha koyup Samsung fit almak daha mantıklı.

Su geçirmezlik sertifikası var. Yersen. Daha adam gibi yapıştırıcı kullanmaktan aciz bir firma. Zaten telefonları da aynı. Bir daha buraya yazıyorum xiaomi cihaz almayacağım ya. 2 senelik cihaz ben hergün de takmıyorum. Sadece kendi mıknasıtına bile dayanamadı. Dandik.

Su geçirmezlik sertifikası var. Yersen. Daha adam gibi yapıştırıcı kullanmaktan aciz bir firma. Zaten telefonları da aynı. Bir daha buraya yazıyorum Xiaomi cihaz almayacağım ya. 2 senelik cihaz ben her gün de takmıyorum. Sadece kendi mıknasıtına bile dayanamadı. Dandik.

Elektronik şans işi artık sağlık olsun insanın keyfi kaçıyor ama geçici durumlar zamanla her şeyin daha iyisine sahip olursun.