Greens1903
Becerikli
Merhaba arkadaşlar bu saati aldım, ilk defa bir akıllı saat kullanacağım. Sizce yeterli midir?
Günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Bende babama almıştım gayet memnun.Merhaba arkadaşlar bu saati aldım, ilk defa bir akıllı saat kullanacağım. Sizce yeterli midir?
Günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Bende babama almıştım gayet memnun.
Saati ben de kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok. Gayet stabil. Ayrıca ölçümleri de doğru çıkıyor benim deneyimimde.Bluetooth ile bağlanılıyor çok kopma sorunu yaşar mıyım?
BT ile kopma sorunu yaşandığını görmedim. Babamda sizin gibi kullanıyor.Zaten sporcu değilim yani arada bildirim ve yürüyüş için kullanacağım ama gps görüntülü eksileri var ve Wi-Fi özelliği yokmuş sanırım Bluetooth ile bağlanılıyor çok kopma sorunu yaşar mıyım?
BT ile kopma sorunu yaşandığını görmedim. Babamda sizin gibi kullanıyor.
Bileğiniz küçükse dışarda kalması normal. Saat büyük çünkü.Saati kullanmaya başladım Türkçe seçtim telefonu eşleştirdim ama tarih saat falan İngilizce yazıyor? Bir saate fotoğraf ekleyebiliyor muyuz ve kordon takınca çok dışarıda kalıyor bunları nasıl çözeriz.
Mi Fitness ile kendi özel görselinizi koyabilirsiniz.
Mi fitness ile kendi özel görselinizi koyabilirsiniz.
Normal.
Mi Fitness'a girin. Cihaz sekmesine gelin. Saat arayüzleri kısmına gelin. Yukarıdaki bardan "Tümü" seçeneğini seçin. Seçeneklerden "Özel"e gelin. İstediğiniz arayüzü seçin ve resmi ekleyin.
Saati hiç şarj etmediğiniz için olabilir.