757935

Uzman
Xiaomi Smart Band 9 Active mi, Redmi Watch 5 Active mi yoksa Xiaomi Smart Band 10 mu? Bütçem 1.600–2.000 TL civarında. Telefonum: Redmi Note 14 4G.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Smart Band 9 Active mi, Redmi Watch 5 Active mi yoksa Xiaomi Smart Band 10 mu? Bütçem 1.600–2.000 TL civarında. Telefonum: Redmi Note 14 4G.

Mümkünse Xiaomi almayın. Mi Band 8 imle 2 sene doldu, altındaki mıknatıslı bölüm kapağı da söktü. Tabii bir serviste 20 TL'ye yaptırdım da teknik servise giderse uğraştırırdı. Samsung veya Apple'dan devam. Huawei de iyi modelleri taş gibi diyorlar olabilir denemedim.

Huawei Band 10 düşünmez misiniz? Tek olumsuz tarafı, bileklikte temizlenen bildirimler, telefonda temizlenmiyor. En azından 8'de öyle.
Bu üçü arasından ise ben olsam Xiaomi Smart Band 10 alırdım. Çerçevesi daha ince.

Son düzenleme:
Huawei Band 10 düşünmez misiniz? Tek olumsuz tarafı, bileklikte temizlenen bildirimler, telefonda temizlenmiyor. En azından 8'de öyle.
Bu üçü arasından ise ben olsam Xiaomi Smart Band 10 alırdım. Çerçevesi daha ince.
Hocam Band 10 biraz küçük gözüktü. Ve mümkünse 60hz bir saat arıyorum.

Peki Redmi watch 5 active nasıldır sizce?

Hocam Band 10 biraz küçük gözüktü. Ve mümkünse 60hz bir saat arıyorum.

Peki Redmi watch 5 active nasıldır sizce?
Güzel duruyor. Cihaz hakkında bir bilgim yok. IPS ekranmış. AMOLED değil, aklınızda bulunsun. Smart Band 9 Pro ve Redmi Watch 5 Lite var bir de, bir inceleyin. Biraz pahalı tabi. Sizin için görüşme yapabilmek önemliyse Active daha uygun olabilir.

Son düzenleme:
Güzel duruyor. Cihaz hakkında bir bilgim yok. IPS ekranmış. AMOLED değil, aklınızda bulunsun. Smart Band 9 Pro ve Redmi Watch 5 Lite var bir de, bir inceleyin. Biraz pahalı tabi. Sizin için görüşme yapabilmek önemliyse Active daha uygun olabilir.
Yok hocam görünüş önemli açıkçası. Birde 60hz olmasına çok önemli.🤗