Dediğim gibi bu biraz daha Slim ve basit olması amacıyla üretilmiş. Zaten 2-3 isteyenlere aradaki farkla Mi Box serisi var bu sefer buna 2 ekleseler Mi Box anlamı ne diyecekler satış oranlarında dengesizlik yaşanacak kar düşecek.
Ama yine de gereksiz hocam. Geçerliliğini yitirmiş bir ürün olması gerekiyor. Basit olabilir ama aynı çalışma mantığı ile kutulu ve daha iyi hali yapılabilir diye düşünüyorum.

Ama yine de gereksiz hocam. Geçerliliğini yitirmiş bir ürün olması gerekiyor. Basit olabilir ama aynı çalışma mantığı ile kutulu ve daha iyi hali yapılabilir diye düşünüyorum.

Dediğim gibi zaten box versiyonu var bu cihazın. Hala satılmasının sebebi ise hala satılmasıdır :) cihaza arz talep olduğundan üretim devam eder.

Mi Stick yeni nesli çıkıp daha iyi özelliklerle çıkması lazım. Kullanışlı ürün ama donanım çok eski.

Donma takılma nasıl var? Gayet akıcı çalışıyor cihaz Mi Box'tan bile daha akıcı.
Eğer açmadıysan geliştici ayarlarından performance modunu aç eğer açmadıysan. Etkisi var.

Performans modunda bile sorun yaşayabiliyorsun he tabii stick gibi cihazlarla karşılaştırmıyorum onların yanında süper bilgisayar kalıyor :D. Bu tarz cihazlardan tamamen akıcı bir deneyim bekleniyorsa biraz kesenin cebi açılmalı zaten biraz daha iyileri aşırı pahalı da olmuyorlar.

Mi Stick yeni nesli çıkıp daha iyi özelliklerle çıkması lazım. Kullanışlı ürün ama donanım çok eski.

Zaten gen 2 var ama o ne kadar iyi tartışılır. TV stick serisi donanım konusunda boxlara rakip olmasın diye düşük tutuluyor.

3 yıl önce gayet iyi çalışıyordu. Bir akrabamızda vardı. Onun performansına güvenip almıştım.

Bende 2 tane HD 1 tane 4K stick var. İki HD de performans yerlerde ve Android sürümü eski. Ama 4K performansı ortalama (atma sorunları var) Android sürümü ise çok eski değil.

Performans modunda bile sorun yaşayabiliyorsun he tabii stick gibi cihazlarla karşılaştırmıyorum onların yanında süper bilgisayar kalıyor :D. Bu tarz cihazlardan tamamen akıcı bir deneyim bekleniyorsa biraz kesenin cebi açılmalı zaten biraz daha iyileri aşırı pahalı da olmuyorlar.

Sorun yaşamadım işte :D cihaz uyku modundan çıkıncı 1 saniyede kendine geliyor. Ama sen oyun oynayacağım dersen bu cihaz çok kötü o yönde.
Eğer ben oyun da oynayacağım derse çok pahalı cihazları alması lazım ki gerek yok.

Zaten gen 2 var ama o ne kadar iyi tartışılır. TV stick serisi donanım konusunda boxlara rakip olmasın diye düşük tutuluyor.

Düşük olsun sorun değil kasma donma yapmasın yeterli.