Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
canyilmazHLOSv13.rar
drive.google.com
Bunu bilgisayara indirin ilk, sonra klasöre çıkartın. Telefonu ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak Fastboot moduna alın. Telefonu bilgisayara bağlayın ve klasördeki çift tıkla modem yüklensin dosyasını çalıştırın.
Şifre: haberservis.com
- Makaleler
- 9
Telefona güncelleme verdim kapandı ve "nv data is corrupted" hatası verdi. Cihaz kaçak Note 10 Pro Max. Ne yapmam gerek yardmcı olur musunuz?
Tekrardan stock ROM atılıp IMEI atılacak.
Direnç kayıtlı olsa bile güncelleme yapılmaması lazim.
Bütün direnç kayıt telefonlarda böyle midir? Ben de YD alıp direnç işlemi yapmayı düşünüyordum.Tekrardan stock ROM atılıp IMEI atılacak.
Direnç kayıtlı olsa bile güncelleme yapılmaması lazim.
Modem dosyası kurulacak. Hangi sürümü kurmuştunuz?
mqhkum
Becerikli
Mİ 13.Modem dosyası kurulacak. Hangi sürümü kurmuştunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bootloader kilidiniz açık mı? Telefon mi yazısındayken üstte açık kilit simgesi olması gerek.
mqhkum
Becerikli
Evet.Bootloader kilidiniz açık mı? Telefon mi yazısındayken üstte açık kilit simgesi olması gerek.
canyilmazHLOSv13.rar
drive.google.com
Bunu bilgisayara indirin ilk, sonra klasöre çıkartın. Telefonu ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak Fastboot moduna alın. Telefonu bilgisayara bağlayın ve klasördeki çift tıkla modem yüklensin dosyasını çalıştırın.
mqhkum
Becerikli
Dediklerinizi aynen uyguladım tekrardan bir sorunla karşılaştım sürücü de telefonunuz Fastboot modunda olması ve takılı olmalı yazdı ama ikisi de var şu an.canyilmazHLOSv13.rar
drive.google.com
Dediklerinizi aynen uyguladım tekrardan bir sorunla karşılaştım sürücü de telefonunuz Fastboot modunda olması ve takılı olmalı yazdı ama ikisi de var şu an.
Download 15 Second ADB Installer v1.5.6 (Best ADB Installer)
15 Second ADB Installer v1.5.6 allows you to set up or install the ADB and Fastboot files on the Windows Computer.
İndirip hepsine y de.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
-
-
-