Xiaomi Note 13 Pro+ vs Xiaomi Poco X6 5G

Bütçe ne kadar ve alacağınız cihaz Xiaomi olmak zorunda mı?

Bütçem 16k veya 18k arası Xiaomi olmak zorunda değil.

Arayüz kasmasın ve sadece oyun olarak Brawl Stars oynuyorum batarya iyi olmalı o yüzden gözüm Xiaomi telefona kaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Mobile filan oynuyorsanız POCO X6 Pro'yu öneririm. Ama sadece Brawl Stars ise Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil (Snapdragon) öneririm.
Ara da tır oyunu oynuyorum poco X6 veya pro mu almalıyım S21 FE 2.nesil güncelleme alıyor mu?

Custom rom atılmıyor mu? Poco X6 pro'ya.

Ara da tır oyunu oynuyorum POCO X6 veya Pro mu almalıyım S21 FE 2.nesil güncelleme alıyor mu?

Custom ROM atılmıyor mu? POCO X6 Pro

PUBG Mobile filan oynuyorsanız POCO X6 Pro daha mantıklı olur ama kameradan çok beklentiniz olmasın. Battle Royale türü oyunlar oynamıyorsanız, kamerası ve bataryası iyi olsun derseniz Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil (Snapdragon) daha mantıklı. Cihaz kutudan Android 13 ile çıktı ve şu an Android 14'ü aldı.

Kamera kullanmıyorum.

Bakayım ben teşekkür ederim.

S22 nasıl?

Son düzenleme:
Kamera kullanmıyorum.

Bakayım ben teşekkür ederim.

Her konuda Samsung ve One UI arayüzü daha uzun ömürlü olur. Xiaomi'nin arayüzü ve uygulamaları reklam dolu bilginiz olsun. Brawl Stars ve birkaç Battle Royale olmayan oyun oynuyorsanız POCO X6 Pro almanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…