Ywgizefe

Becerikli
Yakın zamanda çekilişten Logitech G PRO X2 Lightspeed kazandım. Şu anda kendi kulaklığım olduğu için ve paraya ihtiyacım olduğundan satmayı düşünüyordum.

Bugün bir takas teklifi aldım:
SteelSeries Apex Pro TKL (kablolu, 2023 yılında alınmış)
Razer Kraken V4 kablosuz kulaklık (Amazon'dan 2-3 ay önce alınmış).

İkisinin de faturası olduğunu söylediler. Ürünlerde hiçbir sıkıntı yokmuş. Sizce bu takas mantıklı mı?

Sat bence takas elden değilse mantıklı değil zaten. Eldense bile güvenilirliği şüpheli. Takas olaylarına asla girmem.

Yakın zamanda çekilişten Logitech G PRO X2 lightspeed kazandım. Şu anda kendi kulaklığım olduğu için ve paraya ihtiyacım olduğundan satmayı düşünüyordum.

Bugün bir takas teklifi aldım:
SteelSeries Apex Pro TKL (kablolu, 2023 yılında alınmış)
Razer Kraken V4 kablosuz kulaklık (Amazon'dan 2-3 ay önce alınmış).

İkisinin de faturası olduğunu söylediler. Ürünlerde hiçbir sıkıntı yokmuş. Sizce bu takas mantıklı mı?

Kişiden kişiye göre değişir. Klavyeler kolay kolay eskimediğinden dolayı 3 yıllık bir klavyenin fazla yıprandığını sanmıyorum. G PRO X2 lightspeed gerçekten çok kaliteli bir kulaklık Mediamark'ta denemiştim. Nova SS Pro ile aşağı yukarı aynı ses profiline sahip ama SS Pro biraz daha iyi. Yani her halikülarda Kraken v4'ten çok daha kaliteli bir kulaklık. Klavyen gerçekten kötüyse yapılabilir gibi. Eğer alacağın klavyenin bir sıkıntısı yoksa temizledikten sonra sıfır gibi kullanırsın.

Yani tamamen sana bağlı eğer klavyen dandik bir şey ise yapılabilir gibi. Klavyen o kadar dandik değilse sat.

Kişiden kişiye göre değişir. Klavyeler kolay kolay eskimediğinden dolayı 3 yıllık bir klavyenin fazla yıprandığını sanmıyorum. G PRO X2 lightspeed gerçekten çok kaliteli bir kulaklık Mediamark'ta denemiştim. Nova SS Pro ile aşağı yukarı aynı ses profiline sahip ama SS Pro biraz daha iyi. Yani her halikülarda Kraken v4'ten çok daha kaliteli bir kulaklık. Klavyen gerçekten kötüyse yapılabilir gibi. Eğer klavyenin bir sıkıntısı yoksa temizledikten sonra sıfır gibi kullanırsın.

Yani tamamen sana bağlı eğer klavyen dandik bir şey ise yapılabilir gibi. Klavyen o kadar dandik değilse sat.

Hocam klavyem iyi kulaklığımda var ondan dolayı takas etmeyeceğim ben Logitech G PRO X2 lightspeed ne ile takas edebilirim.

Hocam klavyem iyi kulaklığımda var ondan dolayı takas etmeyeceğim ben Logitech G PRO X2 lightspeed ne ile takas edebilirim.

Yani doğrudan bir ürün söylemem mantıklı olmaz. İlk önce sana bir teklifin gelmesi lazım, ancak öyle yorum yapabiliriz. Bence Takas işleriyle fazla uğraşma. Klavyen iyiymiş zaten direkt sat kulaklığı.

Yani doğrudan bir ürün söylemem mantıklı olmaz. İlk önce sana bir teklifin gelmesi lazım, ancak öyle yorum yapabiliriz. Bence takas işleriyle fazla uğraşma. Klavyen iyiymiş zaten direkt sat kulaklığı.

Hocam rengi pembe olduğu için neredeyse kimse yazmıyor ben birkaç kişiye teklifte bulunsam Arctis Nova Pro modelleri gibi.

Elinizdeki kulaklığınız nedir? Eğer GPX 2 Lightspeed'e göre kötüyse onu satıp upgrade olarak kullanılabilir sanki.