fortunee 90
Üstün
Dediğin gibi Instagram kamerası, normal kamera ile upload farkı varsa yine mantıklı gelir bu bana. Uygulama içinden çoğu kişi çekmiyor fotoğraf, orası doğru. Ama upload ettiğinde bulanıklaşmaması veya kalite düşmemesi lazım. iPhone klasmanında bir Android telefonda olmaması lazım yani. Yaşamıyorsan böyle bir sorun, ne mutlu sana. Ben de Android var, şu an kamerası kötü değil, yetiyor bana. Instagram'dan değil, sadece Snapchat'ten fotoğraf çekip story atarken arkaya müzik eklediğinde görüntüyü çamur yapıyor. Normal yükleyip arkaya uygulamayla şarkı eklemen lazım, Çin ürünü işte Xiaomi.Apple düşmanlığı yapmıyorum onu baştan söyleyeyim. Ben mesajımda kamera kısmında iPhone seviyesinde değil diye belirttim ki kimse burayı kullanmıyor da dedim zaten. Ama upload ederken kalite kesinlikle düşmüyor. Android'de harici yüksek kaliteli upload ayarı var onu açmamış kişiler de bunu sorun sanabilir.
Ancak eski düşük kalite sorunu normal upload işleminde olmuyor. Eğer Instagram kamerasına girersen ancak o zaman kalite kaybı oluyor.
O kadar fiyata 1941 yılında çıkmış 60 Hz teknolojisi koyarlarsa evet Samsung fanboyu olurum fakat Samsung'un konuyla alakası yok sen konuyu açtın, şu an mesela Honor ile ilgili 1 şey deseydinde aynı yere gelecektı sonuç.
Samsung'la alakası yok ki zaten ben genel olarak Android diye konuşuyorum, bu şu an benim kullandığım telefon için bile geçerli ucuz bir telefon mu hayır 30 bin TL 40 bin TL para veriyorsun sonuç story atarken çamur, tabi ki insan sinirlenir.