m4tehan

Yetkin
Merhaba, S25 FE 256 GB ile 16E 128 GB takası yaptım, Fiyat farkı olmadan. Bu süreçte deneyimlediğim Artıları ve eksileri anlatacağım.

Artılar

- Kamera: Yeterli ışıkta iPhone 16e kamerası çok net ve doğal bir çekim yapıyor, özellikle ön kamerası ve video olarak çok daha iyi.

- İşlemci: A18 işlemcisi ile bir çok oyunu ultra ayarlarda kasma, donma olmadan optimizeli bir şekilde oynayabiliyorum.

- Batarya: Günlük kullanımda gerçekten çok iş görüyor eski telefonuma nazaran aşırı iyi.

- İşletim sistemi: Çok daha optimize ve özelleştirmeye açık olduğu için telefonumu kendime göre ayarlamak daha kendime ait hissetirdi.

- Boyutu ve hissi: Çok daha premium hissettiriyor ve tek elle kullanmak çok daha iyi.

- Piyasa: 2-3 Sene sonra bile çok zararım olmadan satabileceğim.

Eksiler

- Kamera: Düşük ışıkta biraz daha kötü.

- Ekran: 60 Hz olması oyunlarda biraz daha kötü ama genellikle benim işimi görüyor.

- Samsung AI: Kamera olsun ve gemini ile foto bulma ses bulma olsun buradan biraz geri kaldı, 16e.

Genel olarak düşüncelerim, deneyimim böyle. Benim takas etmek işime geldi küçük ve iOS ekosistemine giriş yapmakta bir hoş oldu. Her iki cihazın da 2 sene garantisi devam etmekte.

Son düzenleyen: Moderatör: