Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

17 Pro Max'in rakibi S25 Ultra değil zaten.
Kullanımım göz alındığından S25 Ultra derim. Ama ikisi de fark etmez diyenlere 17 Pro Max öneririm.
Ama S26 Ultra çıktığında daha uyguna daha iyi bir donanım verebilir belki.
Bir de S25 Ultra ile 17 Pro Max arasındaki fiyat farkı çok fazla. Onu da bahsetmeden geçmemek lazım.

Ne tercih ettiğine bağlı. Yazılım mı? Yapay zeka mı? Şarj döngüsü mü? 6-7 yıl boyunca kullanmak mı? İki sene sonra satıp ticaret yapmak mı? Kamera ile profesyonel işler mi? Bir sürü kriter var kişiye göre değişir. Biri 80 bin lira biri 120 bin lira. Sadece kamera karşılaştıracaksak ikisi de mükemmel kameralar, IPhone'ın tek artısı düşük ışık çekimi ve ön kamera açısı. Lensler arası geçiş S25 Ultra'da kusursuza yakın seviyede. Kamera bir tık daha optimize diye 40 bin lira daha verilmez. Batarya olarak ikisi de yakın seviyede ama şarj döngüsü olarak zaten Snapdragon'lu Samsungdur. Ben en az 5-6 yıl sorunsuz servissiz kullanıp özgürlük ve yapay zekayı tercih ettiğim için S25 Ultra derim. Şarj döngüsü biraz daha iyi olup bu kadar fiyat farkı olmasaydı 17 Pro Max diyebilirdim belki.

Arada 40K oynuyor resmen.

Hani bu paraya zorlayıp S25 Ultranın yanına 4K Televizyon + oyun konsolu çekebiliyorsun, abartıyı öyle belirteyim. Bir telefondan alacağın her şeyi sana S25 Ultra verecektir.

Android tercihim, ikisi arasından S25 Ultra derim. Yeni cihazları konuşursak Find X9 Pro ve S26 Ultra arasında tercih yapardım, Dimensity işlemci o kasada en son throttle yiyordu. :)

Sosyal medyayı konuşsaydık 120 bin papele S25 Ultra üzerine 50mm lens + DSLR kamera ve Momentum 4 çekerdim. 😂

Android tercihim, ikisi arasından S25 Ultra derim. Yeni cihazları konuşursak Find X9 Pro ve S26 Ultra arasında tercih yapardım, Dimensity işlemci o kasada en son throttle yiyordu. :)

Sosyal medyayı konuşsaydık 120 bin papele S25 Ultra üzerine 50mm lens + DSLR kamera ve Momentum 4 çekerdim. 😂

Ben profesyonel bir karşılaştırma izlemiştim 300 bin liralık Sony kamera ile kapışıyordu S25 Ultra öyle söyleyeyim. Yok gece çekimidir ışıksız ortamdır. 500 bin liralık kamera da düşük ışıkta grainli çeker. Milyon dolarlık filmlere, kliplere 50 tane ışık getiriyorlar :D