Detaylar
Kim cevapladı?İkisi de her türlü memnun edeceğinden problem olmaz.
Haluk Albayrak
Yetkin
Ne beklediğine göre değişir. Fakat benim tercihim IPhone'dan yana olurdu.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Merhaba arkadaşlar, şu ana kadar hiç iPhone kullanmadım. Şu anda Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. S26+ sipariş ettim. Sizce iPhone 17 alsam daha fazla memnun eder miydi?
Arada 6-7k fiyat var. Soru S26 Plus+kulaklık yerine iPhone 17 mi olmalıydı. Eğer sürekli telefonu satıp yeni modele güncelleyen biri değil ise S26 Plus gayet iyi bir seçim.
- Makaleler
- 23
Kamera acisindan (telefoto haric. Cunku 17'nin telefotosu yok.) 17, S26+'dan az farkla iyi. Fakat geriye kalan islemci, panel, batarya omrunde ise S26+ daha iyi. Ben olsam ben de S26 serisini tercih ederdim.
Birader artık alsan da forumca rahatlasak.
Neyse konuya gelirsek ikisi de gayet memnun edecektir. Alışıksanız Samsung da memnun eder iPhone'da tamamen tercih meselesi.
Neyse konuya gelirsek ikisi de gayet memnun edecektir. Alışıksanız Samsung da memnun eder iPhone'da tamamen tercih meselesi.
Bir tarafta telefoto, daha guclu SoC ve daha iyi batarya var. Diger tarafta bir yeni nesil panel, daha iyi video kalitesi ve on kamera var.
Hayirli olsun bu arada. Secim yapabilmissiniz.
Hayirli olsun bu arada. Secim yapabilmissiniz.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 2
Ben olsam 17 alırdım.
Neyse almışsınız artık, daha da kurcalamayın derim.
Neyse almışsınız artık, daha da kurcalamayın derim.
Almış artık hocam rahat olabilirizBirader artık alsan da forumca rahatlasak.
Yeni konular
-
-
-
İçerik kalitesi ve kurgu üzerine geri bildirimlerinizi bekliyorum
- La Grande Aquila
-
-
-
-
-
-