Detaylar
Kim cevapladı?m4tehan
Yetkin
Aynen öyle Hocam. Birde üstüne üstlük hem bilgisayarı hemde steam hesabımı istiyor. Kafayı yersin.@m4tehan, vurdumduymazlık hat safhada. Bunlar sonrasında telefona işte böyle alıcı çıktı da şunları teklif ediyordu, vermedim diye böbürlenecek tipler. Ömür törpüsü, satıcıyı engelleyin ve bir daha yazmayın.
Engel basıp geçmiştim galiba dalga geçer gibi bi' havası var.Yorumu size bırakıyorum.
15k alıcısı var S21 FE 2'nin ama satmıyorum şu an. 12K teklif geldi 4 saat öncede. Öylesine ilana koydum. IPad'de bence gider 18'e falan.
Merkezdeyim bende arkadaşı ppden tanıdım başka bir ilanına konuşmuştuk daha önce dalga geçer gibi konuşuyor bende engellemiştim hiç uğraşmayınYorumu size bırakıyorum.
15k alıcısı var S21 FE 2'nin ama satmıyorum şu an. 12K teklif geldi 4 saat öncede. Öylesine ilana koydum. IPad'de bence gider 18'e falan.
m4tehan
Yetkin
Vallaha öyle. Tam dayaklık adam.Merkezdeyim bende arkadaşı ppden tanıdım başka bir ilanına konuşmuştuk daha önce dalga geçer gibi konuşuyor bende engellemiştim hiç uğraşmayın
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-