Detaylar
Kim cevapladı?@TheRio016, tabii ki de kişisel tercih bir tercih maddi olarak bir birikiminizin olup olmamasıyla alakalı değildi önerim aslında, şahsi olarak eğer 5. nesil konsollarda oynayacağınız veya oynamak isteyeceğiniz yeni nesil bir oyun yoksa (ki PC var anladığım kadarıyla zaten, GTA V'ı veya yeni PS exclusive oyunları için alınabilir yine tercih meselesi) ve telefonu yükseltince ekran boyutundan dolayı içerik tüketmeye ayrıyeten bir cihaz edinme ihtiyacı duymuyorsanız (genelde gerek duyulmaz ancak şahsen öneririm 15 Pro'm olmasına rağmen bir tane iPad 6'mda var bir şeyler izlemek istediğimde daha güzel oluyor) parayı harcamak yerine biriktirmek veya telefon yükselteceğim demişsiniz 15 yerine 16'lara geçiş yapmak için kullanabilirsiniz aradaki tutarı vs mantığınıza yatarsa tabii ki de benimki dışarıdan bir öneri sadece. Bu kıyaslama içerisinde PS5 daha makul görünmekte hem @Demorlius, arkadaşın demiş olduğu gibi eldeki PS4 satılarak bir tablet daha edinilebilir yalnızca içerik tüketimi için iPad 11'e çok gereksinim olmayacaktır (PS4 ikinci elde iPad Air 3, iPad 8 veya 9'la takas edilebilir aslında ve halen daha güncel olan modeller baktığımızda, iPad 8 32 GB olmadığı sürece sorun olmayacaktır bu takasta. Apple önermemin sebebi kullandığınız cep telefonuyla uyumlu oluşu).
Dostum çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim öncelikle iPhone 16 serisini beğenmiyorum o kenardaki kamera kısmını o yüzden 15 serisini istiyorum PS4'ü satıp direk 2.elden iPad almak da bana mantıklı geldi.
Sen benim yerimde olsan hangisini seçerdinPC varken PS5 pek işine yaramaz. Xbox alarak gamepass ultimate ve play anywhere ile pc ile birlikte kullanabilirsin. iPad 11 de kötü değil bence.
@TheRio016,
Üstüne ekleme yapıp tatile giderdim.
Üstüne ekleme yapıp tatile giderdim.
moneymoon
Yetkin
Şu durumda o zaman PS5 alıp PS4'ü de elden çıkararak bir tablet almak en makulü olacaktır, şahsen bir Xbox kullanıcısı olarak eğer oyunları çalıştırabilecek seviyede bir bilgisayarınız varsa konsol almanın tek anlamlı açıklamasının Sony'nin kendi platformundaki özel oyunları olduğunu düşünüyorum onları oynamak istiyorsanız düşünülmeden alınabilecek bir alışveriş olacaktır haricinde çok bir mantığı arkadaşın demiş olduğu gibi yok zaten Xbox platformununda artık neredeyse bütün oyunlarını oynayabiliyorsunuz Windows üzerinde keza Sony'de kendi exclusive oyunlarının bir kısmın açmış durumda eskisi kadar bir mantığı yok konsol edinmenin PC yanında. Demiş olduğunuz donanımlardan PS5 alıp elinizdeki PS4'ü elden çıkararak bir tablet almak şahsen en makulü ancak kişisel fikrimi demem gerekirse eğer ben siz olsaydım hiçbir şey almaz bu parayı farklı şekilde değerlendirirdim çünkü PS5'inizde hevesinizden sonra bir yerde PS4'ünüzle aynı kaderi yaşayacak (varlığı güzel mi güzel yine de haftada 3-4 kere bile oynayacaksanız alınabilir donanım yükseltmesi yapmış olursunuz hem, PS4'te halen rahat bir şekilde satılabiliyorken yükseltmiş olursunuz hem değişiklik isterseniz).Dostum çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim öncelikle iPhone 16 serisini beğenmiyorum o kenardaki kamera kısmını o yüzden 15 serisini istiyorum PS4'ü satıp direk 2.elden iPad almak da bana mantıklı geldi.
Sen benim yerimde olsan hangisini seçerdin
RamKokusuSeven
Becerikli
Benimde 28 haziran. Ben doğum günü hediyesi olarak PS5 alırdım bende PS5 aldım doğum günüm için. Sizde alın PS4 devri bitiyor. PS6 çıksa bile PS5 daha iyi olarak devam eder.Arkadaşlar merhaba, 28 Haziran'da doğum günüm var. Ailem bana 2 hediyeden birisini tercih et dediler, ben de kararsız kaldım, size danışmak istedim. iPhone 13 kullanıyorum (Telefonu bu yaz sonunda 15 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum) ., 3060'lı gaming laptopum var, PS4 Slim 500GB sahibiyim. Şimdi bunları da göz önünde bulundurarak 2 hediyeden birini tercih yapmayı düşündüm. iPad 11 (A16) ya da PS5 Slim. Daha önce hiç tabletim olmadı, dizi film izlemeyi seviyorum. Üniversitede okuyacağım bölümde tablet işime yaramayacak. PS4'te de çoğu exclusive oyunları oynadım ama PS5 tarafı kafamı kurcalamıyor değil, siz olsanız hangi seçeneği seçerdiniz?