Detaylar
Kim cevapladı?Arlecchino
Başarılı
Özel oyunları oynayacaksan zaten cevap belli PS5.
Özel oyunlar artık PC'ye çıkış yapmayacağı için PS5.
Loutermilch 52
Üstün
Belli bir süre sonra çıkar hepsi, ama illa çıkışında oynamak isterseniz PS5 daha mantıklı.
CyHaN_Atalay 52
Başarılı
Yani bu neredeyse tamamen öznel bir şey. PC oyunları hoşuna gidiyorsa zaten PC ama PS oyunlarını PC'de bile sıklıkla oynadıysan zaten PS. Ama bu kendime göre cevaplandırdığım bir şey değil ama yine de sana kalmış bir şey. Onun haricinde PC'deki uygulamalar tek tek PS'ye de geliyor diye duymuştum, onu araştırabilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
konsolsevdalısı
Çalışkan
Artık Sony özel oyunlar PC'ye çıkmayacak ve RAM krizi var şu an. Sizce hangisi daha mantıklı? Sony'nin özel oyunları mükemmel; ghost of yotei ve Wolverine çıkmayacak.
25 bin TL'ye sistem sistem dizilmiyor, 5060'lı sistemler olmuş 60k, bütçeniz varsa Pro alabilirsiniz yoksa düz PS5'te memnun edecektir, yıllık PS Plus en yüksek paket belli zamanlarda indirime giriyor ben 2700e aldım memnunum.
Güvenilir ithalatçı garantili satıcılardan almanızı öneririm paranız cebinizde kalır, bilkomun pek faydası olmuyor, cihaz sıfır ve sağlam geldikten sonra arıza verecek cihazlar değil çünkü, yorumlara vesaire iyice bakıp alabilirsiniz.
Yani bu neredeyse tamamen öznel bir şey. PC oyunları hoşuna gidiyorsa zaten PC ama PS oyunlarını PC'de bile sıklıkla oynadıysan zaten PS. Ama bu kendime göre cevaplandırdığım bir şey değil ama yine de sana kalmış bir şey. Onun haricinde PC'deki uygulamalar tek tek PS'ye de geliyor diye duymuştum, onu araştırabilirsin.
Katılıyorum, şu an PC PS fiyatları belli ve kullanım alanları vesaire farklı, Valorant CS LoL oynayan birine PS pek gitmez, daha çok hikaye oyunları için seçilir.
Belli bir süre sonra çıkar hepsi ama illa çıkışında oynamak isterseniz PS5 daha mantıklı.
Death Stranding 2 PC'ye gelecek 2 hafta sonra.
Online oyunlar hariç başka oyunlar çıkmayacak PC'ye.
Bütçen varsa PC al tabii ki illa derdin gamepadse al gamepad geç bütçen yoksa PS5 alırsanda PS Plus almak zorundasın almazsan eğer oyun fiyatları malum konsollardaki o yüzden özel oyun olsa da olmazsa da bu devirde konsol alan adam zevk için alır o yüzden bütçesi olan birine konsol aşırı mantıksız oyun fiyatlarını herkes biliyor PS5 önerenlerde saçmalamış bence özel oyun takıntın yoksa kendim hem PS5 kullanıp satıp Xbox Series X geçtim Game Pass aldım yani özel oyun ve aşırı gamepad takıntın yoksa bile Xbox her türlü PS5'i ezer seviyede.
Th3RealKayseriLee 52
Üstün
Aynı fiyat aralığında bir şey toplanırsa bence PS5 derim.
konsolsevdalısı
Çalışkan
Büyük oyunlar zaten Sony tarafında, FPS oyunları oynamak istiyorsa PC tamam da bu bütçede en mantıklısı PS5. 25 bin TL bandında nasıl PC dizebilirsin ki?Bütçen varsa PC al tabii ki illa derdin gamepadse al gamepad geç bütçen yoksa PS5 alırsanda PS Plus almak zorundasın almazsan eğer oyun fiyatları malum konsollardaki o yüzden özel oyun olsa da olmazsa da bu devirde konsol alan adam zevk için alır o yüzden bütçesi olan birine konsol aşırı mantıksız oyun fiyatlarını herkes biliyor PS5 önerenlerde saçmalamış bence özel oyun takıntın yoksa kendim hem PS5 kullanıp satıp Xbox Series X geçtim Game Pass aldım yani özel oyun ve aşırı gamepad takıntın yoksa bile Xbox her türlü PS5'i ezer seviyede.