Bütçe
40.000-60.000

Ozi2658

Becerikli
Merhaba, PS5 Pro almayı düşünüyordum fakat PC sahibi değilim ve PC almanın daha doğru olduğunu düşündüm. Tüm ekipmanlarım hazır monitörüm 4K 2K native 60FPS+ verse yeter diye düşündüğüm bir sistem toplama veya hazır kasa almak istiyorum. Fiziksel satış noktası olduğu için Gaming.Gen.TR'den almak istyieoum. Eğer parçalar yeterse hepsini Gaming.Gen.TR sitesinden atmanız ricam olur. Tabii başka fikirlere açığım. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

Not: Tam açıklayamamışım ama aslında hazır veya toplama sistem parçası öneriler istemiştm. Olabirse tüm parçaların Gaming.Gen.TR'den veya vatandan olması ricam olur.

Son düzenleme:
Merhaba, PS5 Pro almayı düşünüyordum fakat PC sahibi değilim ve PC almanın daha doğru olduğunu düşündüm. Tüm ekipmanlarım hazır monitörüm 4K 2K native 60FPS+ verse yeter diye düşündüğüm bir sistem toplama veya hazır kasa almak istiyorum. Fiziksel satış noktası olduğu için Gaming.Gen.TR'den almak istyieoum. Eğer parçalar yeterse hepsini Gaming.Gen.TR sitesinden atmanız ricam olur. Tabii başka fikirlere açığım. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
Tabiki de bilgisayar. Sony tr tarafını gram iplemiyor. Parasal anlamda konsoldan sonra perişan olursunuz.

Hocalarım tam bilgi verememişim kusura bakmayın aslında ben bir de sistem önerisi de istiyordum. Size zahmet bilgisi olan varsa hazır aistem veya parçalad atsbilir mi? Dediğim gibi Gaming.Gen.TR'den olursa daha iyi olur.