Bütçe
40.000-45.000

Ozi2658

Becerikli
Merhaba, PS5 Pro almayı düşünüyorum. 4K VRR destekli 120 Hz monitörüm var. Fakat bu fiyat bandında ortalama 40-45 bin TL'ye monitör harici en azından gerçek 2K da darboğz yapmayacak minimum ileriki AAA oyunlarda da yapay zeka ile 60FPS+ alabilecek F/P hazır sistem bulabilir miyiz? Hazır sistem biraz daha kolay olacaktır benim için. Bir de yüksek ihtimal sadece oyun oynayacağım diye düşünüyorum. PS5 Pro ileriye dönük olarak mantıklı bir yatırım olabilir mi? Şimdiden yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ve sadece oyun oynayacaksanız PS5 Pro tercih edebilirsiniz.

Ya düşüncem o yönde bir tsne GTX 1650 laptopum var hani bir proje falan en fazla hazırlamam gerektiğinde oradan hazırlayabilirm bana PC de pek oyun oynanmaz gibi geliyor.

Birde hocam trendyoldan ithalatçı garantili ps5 pro almamda bir sorun olur mu sizce?

Son düzenleme:
Bu soru normalde oynayacağınız oyunlara bağlı olarak değişir fakat artık ülkemizde hemen hemen aynı fiyata alınacak bir PC konsol fiyatına denk geldiği için her anlamda pc almak daha mantıklı, tabi alınacak ekran kartına göre değişmekle birlikte.

Bu soru normalde oynayacağınız oyunlara bağlı olarak değişir fakat artık ülkemizde hemen hemen aynı fiyata alınacak bir PC konsol fiyatına denk geldiği için her anlamda pc almak daha mantıklı, tabi alınacak ekran kartına göre değişmekle birlikte.
Hocam oynicam oyunlar Tlou Gow Rdr2 tarzı AAA oyunlar ekran kartı olarak rtx 50 serisinde sanırım dlss in 5. Versiyonu çıktı o konuda daha iyi olabilir ama tabi amd ile daha iyi bir sistem varsa o da olabilir. Birde daha çok aslında oyun oynamak için alıcam bu cihazlardan birini yani onu da göz önünde bulundurursak belki ps5 pro da mantıklı olabilir.