Xiaomi Note 14 5G ile Huawei Watch Fit 4 bağlantı sorunları ve AppGallery açılmıyor

KayzerAgustus

Becerikli
Selamlar. Bir tanıdığımın Xiaomi Note 14 5G'si var. Huawei Watch Fit 4 satın aldı. Birkaç ayarı yapamadık, yardım lazım.
  1. Telefondaki Huawei Sağlık uygulamasından AppGallery'ye girmeyi denediğimizde uygulama açılmıyor, beyaz ekranda kalıyor. WhatsApp'ı nasıl indirebiliriz? Huawei Sağlık uygulamasını sıfırlamayı, silip tekrar yüklemeyi denedim ama sonuç alamadım.
  2. Saatten birini aradığımızda, telefondan manuel olarak saati seçmediğimiz sürece saat üzerinden arama yapamıyoruz. Doğrudan saat üzerinden arama yapmayı nasıl ayarlayabiliriz? Şu an sadece telefondaki arama ekranından manuel olarak saati seçince görüşme saatten gerçekleşiyor.
Huawei'nin resmi sitesinden AppGallery uygulamasını indirdim fakat Huawei Sağlık uygulamasının içinden girmeden telefona uygulama yükleyemiyorum. Ayrıca bu saatin, yukarıda belirttiğim marka ve model telefonla tam uyumlu olup olmadığını da öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei Watch fit 4, Android 6.0+ çalıştıran Xiaomi Redmi Note 14 5G ile tam uyumlu olsa da (bildirimler, hızlı WhatsApp yanıtları, Bluetooth aramaları) bazı ek modüllere ihtiyaç duyuyor. App Gallery-içi mağazanın beyaz ekranda kalmasının ana nedeni, telefonda güncel hms Core ve bağımsız App Gallery istemcisinin olmaması; bunlar yüklendikten sonra sorun genellikle çözülüyor.

Huawei Watch fit 4, Android 6.0+ çalıştıran Xiaomi Redmi Note 14 5G ile tam uyumlu olsa da (bildirimler, hızlı WhatsApp yanıtları, Bluetooth aramaları) bazı ek modüllere ihtiyaç duyuyor. App Gallery-içi mağazanın beyaz ekranda kalmasının ana nedeni, telefonda güncel hms Core ve bağımsız App Gallery istemcisinin olmaması; bunlar yüklendikten sonra sorun genellikle çözülüyor.
Peki saate whatsapp yüklenebilir mi destekliyor mu ?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt