Xiaomi Note Pro 9 reklam sorunu

Greens1903

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar bu markanın telefonlarından Allah korusun bir arkadaşımın var bir türlü çözmedik. İyi ki bu telefondan kullanmıyorum dedirtti. Saçma sapan reklamlar çıkıyor zil sesi değiştirirken bile tarama vs reklamlar çıkıyor. Bunları nasıl kaldırırız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamalardan Chrome exeyi silin.

Devre dışı bırak veya Chrome kopyası var mı uygulamalar bölümünde?

Telefonla beraber yüklü gelmiş sanırım ondan silemiyoruz devre dışı bıraktım ama işe yaramıyor sürekli tarama çıkıyor.

Telefonla beraber yüklü gelmiş sanırım ondan silemiyoruz devre dışı bıraktım ama işe yaramıyor sürekli tarama çıkıyor.

Telefonu sıfırlamayı denediniz mi? Telefonun ağ ayarlarından özel DNS'i dns.adguard.com olarak değiştirip bakın. Çikan uyarların reklam olduğuna emin misiniz?

AdGuard DNS yöntemini deneyin.

Uygulamasız çözemezmiyiz.

Telefonu sıfırlamayı denediniz mi? Telefonun ağ ayarlarından özel DNS'i dns.adguard.com olarak değiştirip bakın. Çikan uyarların reklam olduğuna emin misiniz?

Telefoncu sıfırladı sürekli uğraşıyoruz, acayip bir telefon, bana kalsa alma derdim, şimdi zil sesi ayarlarına giriyorum tarama başladı diyor ve üstünde de reklamlar çıkıyor.

DNS adfguard uygulama değil telefonun kendi ayarlarından yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…