Bütçe
18.000 TL

Sinatra

Uzman
Merhaba, iyi günler. Hem notlar için hem de arada oyun ve içerik tüketmek için tablet arıyorum. Maksimum bütçe 18 bin TL. Xiaomi Pad 7 ile Honor Pad V9 arasında kaldım. Ama Pad 7'de kalem bulunmuyor ama artı olarak yazılım desteği var. Mühendislik öğrencisiyim; çizim yapmak değil, sadece not almak önemli.

Pad 7 için kalem şuam 3300 TL civarında kafa kafaya denk geliyor kalem e o kadar vermekte fazla geliyor.

Son düzenleme:
Merhaba, iyi günler. Hem notlar için hem de arada oyun ve içerik tüketmek için tablet arıyorum. Maksimum bütçe 18 bin TL. Xiaomi Pad 7 ile Honor Pad V9 arasında kaldım. Ama Pad 7'de kalem bulunmuyor ama artı olarak yazılım desteği var. Mühendislik öğrencisiyim; çizim yapmak değil, sadece not almak önemli.

Pad 7 için kalem şuam 3300 TL civarında kafa kafaya denk geliyor kalem e o kadar vermekte fazla geliyor.
Not almak için mi Pad 7 fena değil, ben kullanıyorum ders ,video ve oyun için mi Pad 7. Kalem alırsanız fena olmaz. Ama yazılım telefon gibi sadece 2-3 özellik var fazladan.

Not almak için mi Pad 7 fena değil, ben kullanıyorum ders, video ve oyun için mi Pad 7. Kalem alırsanız fena olmaz. Ama yazılım telefon gibi sadece 2-3 özellik var fazladan.

Beklerim PDF açsın üstüne yazsın o kadar yani ama kaleme 3300 vermekte koyuyor yani arada kaldım o yüzden ileride kernel kurulabilir gibi geliyor