Xiaomi Pad 7 vs Honor Pad V9

Bütçe
18.000 TL

Sinatra

Uzman
Merhaba, iyi günler. Hem notlar için hem de arada oyun ve içerik tüketmek için tablet arıyorum. Maksimum bütçe 18 bin TL. Xiaomi Pad 7 ile Honor Pad V9 arasında kaldım. Ama Pad 7'de kalem bulunmuyor ama artı olarak yazılım desteği var. Mühendislik öğrencisiyim; çizim yapmak değil, sadece not almak önemli.

Pad 7 için kalem şuam 3300 TL civarında kafa kafaya denk geliyor kalem e o kadar vermekte fazla geliyor.

Son düzenleme:
Not almak için mi Pad 7 fena değil, ben kullanıyorum ders ,video ve oyun için mi Pad 7. Kalem alırsanız fena olmaz. Ama yazılım telefon gibi sadece 2-3 özellik var fazladan.

Not almak için mi Pad 7 fena değil, ben kullanıyorum ders, video ve oyun için mi Pad 7. Kalem alırsanız fena olmaz. Ama yazılım telefon gibi sadece 2-3 özellik var fazladan.

Beklerim PDF açsın üstüne yazsın o kadar yani ama kaleme 3300 vermekte koyuyor yani arada kaldım o yüzden ileride kernel kurulabilir gibi geliyor

Beklerim PDF açsın üstüne yazsın o kadar yani ama kaleme 3300 vermekte koyuyor yani arada kaldım o yüzden ileride kernel kurulabilir gibi geliyor.

Yazılım klasik Xiaomi, not uygulamasına açıkçası hiç ihtiyacım olmadı ama fena değil gibi idi. Kalemi nereden buldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…